Panoráma Vendégház

Panoráma Vendégház (1) Panoráma Vendégház (2) Panoráma Vendégház (3) Panoráma Vendégház (4) Panoráma Vendégház (5) Panoráma Vendégház (6) Panoráma Vendégház (7)
Panoráma Vendégház adatai:
cím:
Panoráma Vendégház
3815   Abaújlak
(Szanticska)
telefon:
20/973-4123
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba (7 ágy)
tájékoztató árak:
2000-4000 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás

A Cserehát játékosan elterülő dombjainak szívében, egy meseszép völgy mentén bújik meg Magyarország legkisebb lakott települése. Kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat, a magányos remetéket és a népes baráti társaságokat egyaránt rabul ejti az itteni táj szépsége, a tiszta levegő, és a fülemülék gyönyörű éneke.

 

Szanticska nagy hangsúlyt fektet meglévő értékeinek megőrzésére: a település romlatlan ősi állapota, az egységes népi építészet, a természeti sokszínűség és az egyedülálló mikroklíma együttese teremti meg azt a kincset, ami évről évre egyre több látogatót csábít a vidékre. Akik pedig itt töltenek egy hétvégét, azok legközelebb egy teljes hétre térnek vissza, hogy gyalogosan vagy kerékpárral bebarangolják az egész környéket, vagy autóval felkeressék a Felvidék látnivalóit.

A gazdag vadállományú táj ideális terep vadászok számára is!

 

A Vendégházból páratlan panoráma nyílik a falura és a szemközti domboldalra, ahol a kialakított pályán nyáron focimeccseket rendezhetnek, télen pedig szánkózhatnak a Szanticskára látogatók.

 

Minden Kedves Vendégünknek felejthetetlen élményeket és kellemes pihenést kívánunk!

 

A Panoráma Vendégház földszintjén 1 db kétfős, a tetőterében 1db ötfős szobával várja Kedves Vendégeit. A földszinten franciaágy, az emeleten pedig 1 db franciaágy, és 3 db egyszemélyes ágy található. További pótágyak elhelyezésére is van lehetőség.

 

Az igényes, falusias berendezésű házban jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba segíti elő az ide érkezők kényelmét. Az itt található szórakoztató berendezések: televízió (műholdas csatornákkal), rádió, cd lejátszó.

 

A ház önellátó, de hétköznaponként lehetőség van kétfogásos ebéd rendelésére a szomszédos Abaújlakról.

A kertben szalonnasütési, grillezési lehetőség van, és a Vendégek egy pihentető hintaágyból gyönyörködhetnek a táj szépségeiben.

A kertben van parkolási lehetőség is.

 

Panoráma Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó, grillezési lehetőség, grillező, napozó ágy, kerti bútor

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, vízpart, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com