Fedett Termálfürdő

Színterápiás éjszakai fürdőzés Zalaegerszei fedett Termálfürdő Sodró folyosó Az élmény forrása... Óriáscsúszda
Fedett Termálfürdő adatai:
cím:
Fedett Termálfürdő
8900   Zalaegerszeg
Ságod
telefon:
+36 (92) 511093

Leírás
A zalaegerszegi Termálfürdő a zalaegerszegi AQUACITY VÍZICSÚSZDA és ÉLMÉNYPARK, valamint az AQUATHERMA TERMÁLFALU és KEMPING szomszédságában helyezkedik el. A fürdő egyedülálló, üvegkupolás szerkezete mind nappal, mind éjjel egyedülálló látványt kínál.  Az épületbe áradó természetes fényt éjjel fényterápiás világítás váltja fel, amit több mint 10000 izzó biztosít, millió különböző színben pompázva, felejthetetlenné varázsolva az itt eltöltött időt. Egy korszerű légkezelő rendszernek köszönhetően pollenmentes levegő kerül a fürdőtérbe, ami az allergiában szenvedőknek biztosít zavartalan fürdőzést.

A fürdőcsarnok összesen 5 felnőtt és három gyermekmedencével, várja a fürdőzőket. Három vízeséssel összekötött 33-36 °C- os élménymedence kényeztető élményelemeket rejt, mint például pezsgőágyakat, talpmasszázsokat, derékmasszázsokat, masszázskabinokat, buzgárokat, óriás vízgombát, nyakzuhanyokat, sodró folyosót, óriáscsúszdát.

Emellett a gyermek várban kialakított medencék szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várják a gyerekeket, babákat.

A nyugalomra, pihenésre, gyógyulásra vágyó vendégek kettő 36-38 °C- os termálvizes ülőmedencében, illetve a pihenőgalérián kialakított büfé és koktélbár kellemes környezetében töltődhetnek fel.

A Termálfürdő udvari részén egy csúszdás gyermek élménymedence, valamint koktélbárral kiegészített felnőtt medence várja a fürdőzőket nyakzuhannyal, derék masszázzsal, pezsgőággyal.

A fürdő minden korosztály számára nyitott, családias hangulatát fokozza a hetente megrendezésre kerülő babaúszás program, valamint kulturális eseményeknek, nyári élőzenei koncerteknek, jazz esteknek szintén szívesen ad otthont.

A fürdő wellness- szolgáltatása különböző masszázsokkal és finn szaunákkal egészül ki, ami a jövőben sóbarlanggal, infraszaunával, napozóterasszal, gyógyászati, illetve további különféle szolgáltatásokkal bővül.




 
Booking.com