Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár

Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár (1) Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár (2) Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár (3) Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár (4)
Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár adatai:
cím:
Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár
9600   Sárvár
Vadkert u. 1.
telefon:
36 (95) 523-600
fax:
36 (95) 326-504
nyitva:
egész évben

Leírás

Töltse le 2009-es árlistánkat!

Hazánk fürdői között igazi gyöngyszem a 2002-ben megnyitott sárvári fürdő, díjaink, elismeréseink önmagukért beszélnek. Az egyedülálló kínálatnak, valamint a szolgáltatás kiemelkedően magas színvonalának elismeréseként a fürdő 2004-ben Wellness Center kategóriában, 2005-ben pedig Wellness Medicina kategóriában nyerte el a Magyar Wellness Társaság Nívódíját.

Az Európai Királyi Fürdők Szövetsége 2004-ben Sárvárt is tagjai közé választotta. Ebben a megtiszteltetésben ez idáig mindössze 10 európai fürdőváros részesülhetett, nyolc különböző országból. A szövetség tagjai közé kizárólag olyan fürdővárosokat vesznek fel, melyek királyi kötődése igazolható, valamint kiemelkedően magas színvonalú fürdőt és szállodát üzemeltet.

2007 áprilisában fürdőnk elnyerte az EUROPESPA-med minőségi díjat. Valójában a díj egy minőségi elismerés, melyet előre meghatározott feltételek teljesülése esetén az Európai Fürdőszövetség ad ki. Az az intézmény, aki ezt megszerzi, teljesítette az Európai Fürdőszövetség normáit a kúrajellegű infrastruktúrára, higiéniára és a vendég biztonságára vonatkozóan. Fürdőnk a megmérettetésen a 6. legjobb eredményt érte el egész Európában, és Magyarországon elsőként kapta meg a díjat.

Így az idelátogató vendégek mindig biztosak lehetnek abban, hogy az igénybe vett szolgáltatások megfelelnek a minőségi előírásoknak.


Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

Booking.com