Achilles Park

Achilles Park strand Üdülőház szoba étterem kayak szauna
Achilles Park adatai:
cím:
Achilles Park
9012   Győr
Gyirmóti Tájvédelmi Körzet
telefon:
36 20 9943677, 36 20 9943677
fax:
36 (96) 556012
nyitva:
egész évben

Leírás

Kisalföld központjában Győrtől 5 km-re a festői szépségű Holt-Rába partján, tájvédelmi körzet
szomszédságában helyezkedik el az egyedülálló hangulatú Achilles Park.

A park 22 hektáros területén érintetlen erdők, nádasok ölelésében helyezkedik el a szabadidő bázisát jelentő négyhektáros tó. A tó nyáron közkedvelt strand, ahol a környékbeli fiatalok és családok találkoznak, és természetes környezetben élvezik a meleg nyári hónapokat. A parban  a csónakkölcsönző,  sportpályák,  szauna és kerékpárkölcsönző szolgálja a vendégek kényelmét.

A tó az év minden hónapjában kitűnő hely a horgászok számára. A náddal és sással szegélyezett strandtól távoli partszakaszokon félszigetek és öblök között kapitális pontyok, amurok, és csukák várják a pecázás szerelmeseit.

Vendégeink az időszakos nyitvatartású mediterrán hangulatú ételbárban, illetve a szomszédos éttermekben helyi specialitásokat és különleges ízeket próbálhatnak ki. 

A vízpart mellet lehezkedik el a páratlan szépségű - 12 nádfedeles házból álló - tóparti üdülőfalu.
A házak kettő illetve négyágyasok, mindegyik házban fürdőszoba, TV, minibár és stílusos rúdfa berendezés található.
A házakban fűtés van, az üdülőfalu télen is működik. Nyáron elsősorban a pezsgő életet kedvelőknek a többi évszakban pedig a csendre, nyugalomra vágyóknak illetve céges rendezvényekre ajánljuk.

A szállóvendégeknek a park területén található széleskörű kikapcsolódási lehetőségek mellett számos programot tudunk ajánlani. A közelben a lovaglás szerelmeseinek és vízisíelést kedvelőknek, nagyszerű kikapcsolódással szolgálhatunk. Az éjszakai életre vágyó vendégeink autóval néhány perc alatt eljuthatnak a Győrben található mozikba és zenés táncos szórakozóhelyekre.

A park kitűnő földrajzi elhelyezkedése miatt, optimális kiindulópont, a Pannonhalmi apátság, Győr, Pozsony, Bécs, Sopron, Fertőd nevezetességeinek, vagy az ausztriai szafari park megtekintésére.

A parkban levő 200 m2-es rendezvényterem kitűnő lehetőséget biztosít céges rendezvények, tréningek szervezésére.

HÉTVÉGEKEN HŐLÉGBALLON KIRÁNDULÁS, PILÓTAAVATÁSSAL!!!

Látogasson el hozzánk, élvezze a park nyugalmát, fedezze fel a Kisalföldet.

További információ: 20/9943677 

Booking.com