The Aquincum Hotel Budapest

Aphrodite Spa Health & Welness Center The Aquincum Hotel Budapest (2) The Aquincum Hotel Budapest (3) The Aquincum Hotel Budapest (4) The Aquincum Hotel Budapest (5)
The Aquincum Hotel Budapest adatai:
cím:
The Aquincum Hotel Budapest
1036   Budapest
Árpád fejedelem útja 94.
telefon:
36 (1) 4364100
fax:
36 (1) 4364101
nyitva:
egész évben

Leírás
A The Aquincum Hotel Budapest a fõváros budai oldalán, a Dunaparton fekszik, szemben a Margitszigettel. A belváros és a Budai Vár könnyen elérhetõ a hotelbõl. Ha a természetbe vágyik, kiránduljon a budai hegyekbe vagy a közeli Dunakanyarba. A római kori Aquincum, melynek régészeti emlékeiben bõvelkedik a környék, a birodalom pannon tartományának legfontosabb katonai települése volt az 1. és 2. században. Érdemes ellátogatni a közeli amfiteátrum romjaihoz és a gazdag római kori gyûjteménnyel rendelkezõ Aquincum Múzeumba.

A szálloda 310 szobájához tartozik fürdõszoba, minibár, közvetlenül hívható telefonkészülék, rádió, mûholdas adásokat sugárzó televízió, ingyenes szélessávú internethasználat, kávé- és teafõzési lehetõség, vasaló és vasalódeszka. A szobák egy része a Dunára és a Margitszigetre néz.

A közeli Margitsziget termálvizével táplált 'Aphrodité Spa' kiváló lehetõsegeket kínál a pihenésre és a kikapcsolódásra. 'Thermal Spa' részlegünkben kipihenheti fáradalmait, fitnesz szolgáltatásaink segítségével formába hozhatja testét, és fejlesztheti izomzatát. Speciális wellness kezeléseink a modern kor stresszes életmódját élõknek nyújtanak felfrissülést.

Booking.com