Bortó Panzió, Kemping és Strand

Bortó Panzió, Kemping és Strand (1) Bortó Panzió, Kemping és Strand (2) Bortó Panzió, Kemping és Strand (3) Bortó Panzió, Kemping és Strand (4) Bortó Panzió, Kemping és Strand (5) Bortó Panzió, Kemping és Strand (6) Bortó Panzió, Kemping és Strand (7) Bortó Panzió, Kemping és Strand (8) Bortó Panzió, Kemping és Strand (9)
Bortó Panzió, Kemping és Strand adatai:
cím:
Bortó Panzió, Kemping és Strand
3931   Mezőzombor
Dorgói-tó, 37-es főút mádi körforgalom
telefon:
47/369-475
fax:
47/369-475
nyitva:
április 1-november 30.
szállás típusa:
panzió I., kemping
Leírás
Mezőzombor csendes vidéke tökéletes ahhoz, hogy az ember eltöltsön néhány kellemes, gond nélküli napot a természet lágy ölén, a friss levegőn. A Bortó Panzió ezen a vidéken található, egy szőlő kellős közepén, 14 hektárnyi természetes völgyben. A szállástól nem messze egy tó terül el, ahol strandolás, horgászási és kempigezési lehetőség egyaránt adott.

Kisebb és nagyobb csoportok jelentkezését is várjuk, hiszen rendezvényszervezési szolgáltatásainknak köszönhetően konferenciák és termékbemutatók, de akár trainingek lebonyolítására is lehetőség van.

Összesen 16 szoba áll rendelkezésre, mindegyik minibárral, külön TV-vel, modern konyhával felszerelt. Reggelente bőséges svédasztal várja az éhezőket, ebédre és vacsorára pedig halkülönlegességeink elfogyasztását javasoljuk.
Bortó Panzió, Kemping és Strand paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: reggeli, parkoló, buszparkoló, büfé, TV, kert, udvari tűzhely, kemping

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, kávéház, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, múzeum, vár, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com