Hernád Vendégház

Hernád Vendégház (1) Hernád Vendégház (2) Hernád Vendégház (3) Hernád Vendégház (4) Hernád Vendégház (5) Hernád Vendégház (6)
Hernád Vendégház adatai:
cím:
Hernád Vendégház
3854   Gibárt
Szabadság u. 8.
telefon:
30/312-0591, 46/385-927
fax:
46/385-927
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház, falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Szereti a hegyeket és a friss levegőt? Ha a válasz igen, akkor ne is keresgéljen tovább, legyen a vendégünk a Hernád Vendégházban! A Borsod megyei Gibárt számtalan természetközeli élményt tartogat az ide látogató családok, baráti társaságok számára. A természeti kincseken kívül számtalan bár, mozi és diszkó áll a felüdülni vágyók rendelkezésére, de itt található a Hernád-folyó is, amely tökéletes horgászásra és vizisportok űzésére.

A vendégházban 10 fő elhelyezésére van lehetőség. Az étkezést a közeli vendéglőben, vagy akár a szálláson is, önellátó formában tudjuk megoldani. Szobáink összkomfortosak, konyhát, hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, TV-t és kényelmes bútorokat egyaránt tartalmaznak.

Akár családdal, akár barátokkal érkezzen erre a csodálatos vidékre, nálunk garantáltan jól fogja érezni magát. Legyen a vendégünk idén  is!
Hernád Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, fedett parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, vár, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Falusi és Agroturizmus Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Egyesülete

Booking.com