Tóparti Csend

Tóparti Csend (1) Tóparti Csend (2) Tóparti Csend (3) Tóparti Csend (4) Tóparti Csend (5)
Tóparti Csend adatai:
cím:
Tóparti Csend
3346   Bélapátfalva
telefon:
06/36/352-052, 06/20/9-352-052
fax:
06/36/352-052
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház I.
férőhely:
2 szoba (4 ágy)
tájékoztató árak:
15000 HUF / ház ellátás nélkül
3750 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 200 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Bükki Nemzeti Park egy olyan hely, ahol az ember újra meg újra rácsodálkozhat, milyen csodálatos természeti szépséggel áldott meg minket az Ég. A Tóparti Csend nevű szálláshely itt várja kedves vendégeit az év 365 napján. Az épület rászolgált a nevére, hiszen itt garantált csend és friss levegő várja az utazót.

Egészen pontosan a Bükki Nemzeti Parkban helyezkedünk el, a Bélkő lábánál, 500 méter magasan. A csodálatos Bélapátfalvi tó mindössze pár száz méterre található, ami még csodálatosabbá teszi ezt a gyönyörű vidéket. Orvosok által kifejezetten ajánlott ez a vidék, különösen a légzőszervi megbetegedésben szenvedők és az asztmások számára.

A szállás maga mediterrán stílusban épült, alul egy garázs és borospince, a földszinten egy amerikai stílusú konyhás nappali és két hálószoba található. Ezen kívül 2 fürdőszobával és 3 terasszal is rendelkezünk. Teljes kényelem, komfort és nyugodt környezet - ez vár minden utazóra, aki hozzánk elvetődik. Ne kéresse magát Ön sem!
Tóparti Csend paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, orosz

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: zárt parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, posta, benzinkút


Booking.com