Zöld Domb Vendégház

Zöld Domb Vendégház (1) Zöld Domb Vendégház (2) Zöld Domb Vendégház (3) Zöld Domb Vendégház (4) Zöld Domb Vendégház (5)
Zöld Domb Vendégház adatai:
cím:
Zöld Domb Vendégház
3347   Balaton
Kossuth L. u. 18.
telefon:
30/471-7-471
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
3 szoba (2 ágy)

Leírás
Járt már Ön valaha Balaton településen? Ne csodálkozzon, ez a név nem a magyar tengert jelöli, hanem egy, a Bükk-hegység lábánál található települést, amely a turistáktól és külföldi utazóktól hangos tópart helyett egy csendes, természetközeli élményt biztosít azoknak, akik ellátogatnak ide. Balaton mindössze 25 kilométerre található a híres történelmi várostól, Egertől.

A falu központjában várja kedves vendégeit egész évben a Zöld Domb Vendégház, amely 3 szobával áll a pihenni vágyók rendelkezésére. A szobákban 2-2 ágy található, valamint egy teljesen felszerelt konyha, kényelmes WC, fürdőszoba és zuhanyzó. A hely érdekessége a szauna, amelyet szintén igénybe vehetnek vendégeink, természetesen díjmentesen.

Az épülethez egy nagy kert is tartozik, ahol főzési és sütési lehetőségek kínálkoznak. Tökéletes helyszín ez egy kellemes kerti partihoz, de akár egy kiadós családi ebédhez, vacsorához is. Aki a kirándulásokat szereti, annak sem kell máshová mennie, hiszen a környék számtalan lehetőséget biztosít erre. Szakadjon ki a  nagyvárosi forgatagból és élvezze a friss levegőt a Bükk-hegység varázslatos vidékén!
Zöld Domb Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, mikro, zárt parkoló, TV, udvari tűzhely, grillező, kerti bútorok, játszóhely, kerékpár kölcsönzés, lengőteke, infraszauna

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Falusi Turizmus Egyesülete

Booking.com