Napsugár Panzió és Kávézó

Napsugár Panzió és Kávézó (1) Napsugár Panzió és Kávézó (2) Napsugár Panzió és Kávézó (3) Napsugár Panzió és Kávézó (4) Napsugár Panzió és Kávézó (5) Napsugár Panzió és Kávézó (6) Napsugár Panzió és Kávézó (7) Napsugár Panzió és Kávézó (8)
Napsugár Panzió és Kávézó adatai:
cím:
Napsugár Panzió és Kávézó
4300   Nyírbátor
Zrínyi út 15.
telefon:
36 (42) 283878, 36 (30) 9435640, 36 (30) 5900630
nyitva:
egész évben
Vendéglátóhely típusa:
kávézó

Leírás
A Napsugár Panzió és Kávézó Nyírbátor szívében, a 471-es főúton található. Az 1996-ban megnyílt családias hangulatú panzió igényesen kialakított, kényelmes szobáival várja kedves vendégeit. Családok részére ajánljuk a konyhával is rendelkező, erkélyes apartmanokat. Lakosztályaink klimatizáltak, külön fürdőszobásak, igényesen berendezettek, pótágyazhatók 3 és 4 főre. A szobákban LED televízió (kábeltévé), Wifi-csatlakozási lehetőség, és a kávézó részben ingyenes internet használat szolgálja vendégeink kényelmét.
 Továbbá Nyírbátorban egyedüliként a Napsugár Panzió biztosít minden kedves vendége részére egész napos belépőjegyet az újonnan nyílt Wellness fürdőbe.
 
A Panzió szolgáltatásai közé tartozik a zárt udvaron, térítésmentes gépkocsi-beálló használat.Vendégeink részére a reggeli étkezést vagy a félpanziós ellátást igénylés alapján tudjuk biztosítani.
 
Panziónkban szállását SZÉP-kártyával és Euróval is rendezheti (áraink az IFA-t nem tartalmazzák, melynek összege 250 Ft/fő).
Napsugár Panzió és Kávézó paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szolgáltatások: kert, légkondicionálás, terasz, nemdohányzó asztalok

Booking.com