Pásti Pincék és Pihenőházak

Pásti Pincék és Pihenőházak (1) Pásti Pincék és Pihenőházak (2) Pásti Pincék és Pihenőházak (3) Pásti Pincék és Pihenőházak (4) Pásti Pincék és Pihenőházak (5) Pásti Pincék és Pihenőházak (6)
Pásti Pincék és Pihenőházak adatai:
cím:
Pásti Pincék és Pihenőházak
3413   Cserépfalu
Noszvaji úti Pincesor
telefon:
30/207-9977, 49/423-120
fax:
49/423-935
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely

Leírás
Cserépfalu egy gazdag történelemmel rendelkező település, amely az 1100-as években "Cherep" néven vált  ismertté. Maga a falu Észak-Magyarországon található, a Bükk varázslatos vidékén. Itt várja kedves vendégeit az év 365 napján nyitva lévő Pásti Pincék és Pihenőházak.

Maga a szállás teljes mértékben összkomfortos és népi jellegzetességeket tartalmaz. A szobák a kétágú pinceház fölött helyezkednek el, ahol kedves vendégeink megkóstolhatják a régió finomabbnál-finomabb borait. Az étkezőt és a konyhát hagyományos, autentikus, a borfogyasztással és a bortermeléssel kapcsolatos képek és bútorok díszítik.

Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a környék hegyeire, az itt megpihenő vendégek pedig magukba szívhatják a rendkívül friss levegőt, amely valóságos felüdülés egy városi ember számára. Természetesen azokról sem feledkeztünk meg, akik a kerti főzést és sütést szeretik, hiszen a szabadban tűzhelyet alakítottunk ki. Jöjjön el hozzánk családjával és barátaival és engedje, hogy elkényeztessük Önt szolgáltatásainkkal!
Pásti Pincék és Pihenőházak paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút


Booking.com