Szépia Bio & Art Hotel ****

Szépia Bio & Art Hotel **** (1) Szépia Bio & Art Hotel **** (2) Szépia Bio & Art Hotel **** (3) Szépia Bio & Art Hotel **** (4) Szépia Bio & Art Hotel **** (5) Szépia Bio & Art Hotel **** (6) esti kép szauna wellness Fitball Fitness Fallabda Tenisz Lovaglás Kerékpár túrák
Szépia Bio & Art Hotel **** adatai:
cím:
Szépia Bio & Art Hotel ****
2072   Zsámbék
Nyárfás u. 2.
telefon:
23/919-100
fax:
23/919-150
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ****
férőhely:
37 szoba (74 ágy)
1 apartman (2 ágy)
tájékoztató árak:
32500-38500 HUF / szoba félpanzióval
IFA: 350 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Csupa Csoki csomag
Felfrissülés Zsámbékon
1 éjszaka Zsámbékon
Teljes panziós csomagajánlat
Legszebb virág a borvirág
Augusztus 20-i hosszú hétvége
Meghitt Karácsony Zsámbékon
Fergeteges Szilveszter
Nyári vakáció Zsámbékon

Szállodánk első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki Medencében.

Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki Medence központjában Zsámbékon.
A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája.

A szálloda komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal, masszázzsal, kozmetikával és fodrászattal. Helyet kapott továbbá 1 db mobil fallal kettéválasztható plenáris terem, 2 db szekcióterem, fitneszterem, 2 db squash pálya és 2 db bowling pálya is a szálloda épületében. A komplexum külső területén 12*16 m méretű medence, 4 db teniszpálya, 1 db kispályás füves futballpálya helyezkedik el.

Bio
Napjainkban különösen nagy figyelmet fordítunk az egészséges életmódra és a helyes táplálkozásra. Szállodánk 4 db bio komfort szobával várja azon vendégeit, akik tudatosan figyelnek az alvással töltött idő minőségére is egyaránt. A bio komfort szobákat Demko Feder ágyakkal, bútorokkal rendeztük be. A bio-barát vendégeink számára bio- ételek és italok széles választékát kínáljuk.

Art
A művészeti vonalat többek között a tulajdonos család művészettel is foglalkozó tagjainak festményei, műalkotásai biztosítják, mely alkotások díszítik a szálloda belső tereinek falait. Állandó és időszaki kiállításoknak kívánunk helyszínt nyújtani. Szállodánk üzletében megvásárolhatók a helyi képzőművészek alkotásai. 
 
Szobák:
Szállodánk 38 standard és 1 mozgáskorlátozott szobával rendelkezik. Szobáink mindegyike a mai kor design követelményeinek és kényelmi szempontjainak megfelelően került kialakításra, egyszerű, letisztult stílussal és meleg, barátságos színvilággal, a szálloda egyediségének figyelembe vételével.
Check in: 14 órától, Check out: 10 óráig

Kérjük előzetesen értesítsenek bennünket felmerülő kéréseikről, igényeikről (mint pl.: virágcsokor, újság stb.), hogy érkezésükre gondoskodni tudjunk ezek bekészítéséről.

Szobák felszereltsége:
Légkondicionálás
Hangszigetelt nyílászárók
Telefon
Széles sávú Internet kapcsolat, saját laptop használatával
LCD TV (műholdas TV csatornák), távirányító
Mini bár
Széf (laptop elhelyezésére is alkalmas mérettel)
Beépített zuhanysarok a fürdőszobában
Higiéniai és kozmetikai ápoló készlet
Hajszárító
Fürdőlepedő

Szépia Bio & Art Hotel **** Árlista: 2015

Szobaárak  

Ft /éj                       

Standard kétágyas szoba

32 500.-

 

Standard+ kétágyas szoba

36 500.-

 

Bio Comfort szoba

38 500.-

 

Superior szoba

38 500.-

 

Mozgáskorlátozott szoba

36 500.-

 

Gyerekár (0-6 éves korig)

Ingyen

 

Gyerekár (6-11 éves korig)

Szülővel 50%

 
12 éves kortól (pótágyon) 11.700,-  

Teljes ellátás felár/fő/éj

9 150 .-

 

Háziállat (kisebb állatok)/nap

5 000.-

 

Vendéglátás:
Hangulatos, családias éttermünk kiemelt figyelmet szentel az egészséges táplálkozásnak, a reform konyhát kedvelőknek, a vegetáriánus életmód követői, sőt a vonalaikra vigyázó vendégeink is bátran forgathatják az étlapot. Az ízletes étkek mellé pincéreink zamatos borokat, egészséges, friss zöldség- és gyümölcsleveket szolgálnak fel.

Különböző színvonalas rendezvények megszervezésére is van mód. Kellemes kerti partikat, születésnapokat, más családi ünnepeket egyaránt megszervezünk vendégeink igénye szerint, előzetes megbeszélés alapján. Valamint lehetőség van az elmélkedésre, rekreációra, meditációra és jógázásra.

A két fős hangulatos vacsorától, a 150 fős esküvőkig minden rendezvénynek kitűnő helyszínt biztosít szállodánk, 250 nm-en lévő, különböző hangulatú rendezvénytermeivel, valamint több mint 20 féle wellness szolgáltatásával.

A testi-lelki felfrissülés, wellness forrásunk kényeztetései a partik hangulatát feledhetetlenné teszik. Vendéglátás céljára a szálloda étterme és bárjai szolgálnak. Az étterem a környékbeli ízeket és a mediterrán konyha különlegességeit kínálja, teraszán kerti partikat, grill-esteket szervezünk.

A szállodának 2 bárja van, a földszinten található a Bio Bár, mely kiváló bio turmixokat, italokat, és harapnivalókat kínál a vendégek számára. Az emeleten található a Bowling Bár, mely nemcsak a bowlingozók kényelmét szolgálja, üdítőkkel, kávéval és alkoholos italokkal várja a vendégeket.

Az Nyárfás Étterem 130 fő befogadására alkalmas, mely kibővül még a külső terasszal, ami további 60 fő számára biztosít helyet.
Sodexo jegyet elfogadunk!

Konferencia:
A szállodánk budapesti közelsége és 2 konferenciatermének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve családi rendezvények megtartására.

A konferencia termek felszereltségükben és szolgáltatásaikban a mai modern technikai követelményekhez igazodnak.

TV
DVD lejátszó
projektor
vetítővászon
telefon
fax berendezés
hangosítás
szélessávú, vezeték nélküli internet
megfelelő bútorzat

Konferenciatermeink kiválóan alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, tréningek, koktél partik, árubemutatók, állófogadások, kiállítások és céges rendezvények lebonyolítására. Termeink természetes megvilágításúak, légkondicionáltak, igény szerint leválaszthatók és összenyithatók, modern technikai eszközökkel felszereltek. A rendezvények résztvevői számára színes és változatos programajánlattal szolgálunk, legyen szó csapatépítő tréningről, erdei nordic walking programról, lézerharcról, grillpartiról, vagy egy fergeteges éjszakai koktél show-ról. Ezen programok megszervezésében és lebonyolításában munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Kérjük forduljanak hozzánk igényeikkel, munkatársaink hozzáértéssel és szívesen segítenek elképzeléseik részleteinek kidolgozásában, pontosításában.

Wellness:
Medencénk és pezsgőfürdőnk valamint szépségszalonunk kényeztető kezelései várják a pihenni és szépülni vágyó vendégeinket.
Frissítő masszázs, frissítő talpmasszázs, lávaköves masszázs, alakformáló masszázs, mellfeszesítő masszázs...

uszoda
finn szauna
gőzkabin aromaterápiával
infrakabin
masszázs
kozmetika
fodrászat 
 
Gőzkabin
Hatása a közismert szaunához hasonló; de alacsonyabb hőfokának - kb. 45-50 fok - és 100%-os páratartalmának, valamint a természetes gyógynövények illóolajtartalmának köszönhetően rendkívül jó hatású a légúti problémákra és azok megelőzésére. A bőrön kicsapódó illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat.

Pezsgőfürdő
A pezsgő meleg víz oldja a feszültséget és lazítja az izmokat, ezáltal tökéletes ellazulást biztosít.

Finn szauna
Elképzelni sem lehet kellemesebbet, mint a téli hónapokban élvezni a szauna forróságát, relaxálni és felfrissülni. A szauna segít szervezetünknek megszabadulni a salakanyagoktól, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású.
A vendégek részére öltőző, zuhanyzó került kialakításra, az értékvédelmet zárható öltöző szekrénnyel biztosítjuk.
A teniszpályákat a téli időszakban légtartásos sátorral fedjük és temperáljuk.

A Zsámbéki-medence a Budai-hegység, a Pilis, a Gerecse hegyvonulatai és az Etyeki-dombság lankái között húzódik, Budapest központjától alig 30 km-re. Földrajzi kistájként a Békás-patak vízgyűjtőjéhez tartozó települések területét foglalja magába: Biatorbágy, Budajenő, Herceghalom, Etyek, Páty, Perbál, Telki, Tinnye, Tök és Zsámbék.

Zsámbék legfőbb látványosságai:
Templom- és kolostorrom
Török-kút
Lámpamúzeum
Paulai Szent Ferenc-kápolna
Zichy Kastély, Várkastély
Szent Vendel-domborműves népi lakóház Zsámbékon
Földi Telepítésű Magyar Légvédelem Fegyvernemi Múzeuma
Zsámbéki Szombatok - Nyári Színház rendezvények
 

Szépia Bio & Art Hotel **** paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, étterem, bár, szauna, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: étterem, golf, lovaglás, vadászat, természetjárás, erdő/park, múzeum, kastély, színház, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya)

Booking.com