Ildikó Apartmanház

Ildikó Apartmanház (1) Ildikó Apartmanház (2) Ildikó Apartmanház (3) Ildikó Apartmanház (4) Ildikó Apartmanház (5) Ildikó Apartmanház (6) Ildikó Apartmanház (7) Ildikó Apartmanház (8)
Ildikó Apartmanház adatai:
cím:
Ildikó Apartmanház
8621   Zamárdi
Jegenye tér 4.
telefon:
30/494-8572, 20/352-5327
fax:
84/345-631
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
15 apartman
férőhely:
60

Leírás
Ki ne szeretne nyáron a magyar tengeren, a Balatonon pihenni? Csodálatos part, számtalan szórakozási lehetőség és hatalmas nyüzsgés az egész szezonban... ugye Ön is vágyik erre? Ha a Balaton közelében tervezi az üdülést, válassza az Ildikó Apartmanházat, ahol nyugodt, kellemes pihenésben lehet része!

Kedvezményes árakat kínálunk minimum 5 éjszaka esetén, a minimum létszám 4 fő. Természetesen elfogadjuk az üdülési csekket is, ezzel segítve a családokat, vendégeinket. Szobáink kényelmesek, csendesek és nyugodt pihenést biztosítanak Önnek.

Nézzen körül a környék fakultatív programlehetőségei között és vegyen részt a pálinkakóstoló, a borkóstoló rendezvényeken, de ne hagyja ki a Zamárdi kalandpark meglátogatását és a gokartozást a Zamárdiringen sem!
Ildikó Apartmanház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, parkoló, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, vízpart, szolgáltatások gyerekeknek


Booking.com