Margit Vendégház

Margit Vendégház adatai:
cím:
Margit Vendégház
3418   Szentistván
Széchényi u. 91.
telefon:
49/338-222, 20/250-4967
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Gondoljon egy merészet és szedje össze családját, hogy eljuthasson az Észak-Magyarországon található Margit Vendégházba, amely Szentistván fő utcáján, egy kellemes, csendes helyen épült! A szállás egész évben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó utazót, aki garantáltan jól fogja érezni magát nálunk!

A szobák mindegyike komfortosan felszerelt és mindent tartalmaz, ami az otthonos légkörhöz elengedhetetlen. A konyhában tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és kiegészítő található. Az ágyaink kényelmesek és kellemes pihenést biztosítanak. A WC és a zuhanyzó igényesen kialakított, így erre sem lehet panasz.

A belső udvarban kerti bútorok, grillsütő és homokozó került kialakításra, így a gyerekek is jól szórakozhatnak ezen a helyen. Természetesen az értékei miatt sem kell aggódnia, hiszen a parkolóban minden jármű biztonságosan elhelyezhető. Ne keresgéljen tovább, legyen a vendégünk idén!
Margit Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, ebédlő, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com