Hotel Lipa

Hotel Lipa (1) Hotel Lipa (2) Hotel Lipa (3) Hotel Lipa (4)
Hotel Lipa adatai:
cím:
Hotel Lipa
9970   Szentgotthárd
Gárdonyi u.1.
telefon:
94/383-060
fax:
94/383-061
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás

Tisztelettel várja Önt szolgáltatásaival Szentgotthárd zöld övezetében, az Őrség kapujában, a szlovén Rába-vidék központjában elhelyezkedő Hotel Lipa.
A szállodában hangulatos, kellemes környezetben 22 szobában és két apartmanban 54 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség.
A szobák felszereltsége: minibár, telefon, Tv, internet (Wifi).

A 200 fős légkondicionált konferenciaterem alkalmas konferenciák, tréningek, partnertalálkozók megrendezésére. A vendégek aktív pihenését szolgálja a teniszpálya, valamint az 500 m-re található egész évben működő St. Gotthard Spa & Wellness élményfürdő.

A kiállítóterem egész évben lehetőséget nyújt a hazai és a határon túli művészeknek a bemutatkozásra. Jelentős rendezvény az évente megrendezésre kerülő Nemzetközi Művésztelep.

A szlovén Rába-vidék egyedülálló természeti és néprajzi adottságokkal, különböző programlehetőségekkel, a helyi szokások felelevenítésének széles tárházával várja a Vendégeket. A környék túraútvonalai kellemes kirándulási lehetőséget biztosítanak a lovaglást kedvelő-, a kerékpározó - és a bakancsos turisták számára.

A szálloda 150 főt befogadó légkondicionált étterme kitűnő helyszín üzleti és családi rendezvények mellett, esküvők, bálok, állófogadások megtartására. Az étlapon magyaros és nemzetközi ételek mellett, szlovén jellegű ételkülönlegességek is szerepelnek.

Vannak kedvező csomagajánlataink, melyek minden szempontból a vendégek kényelmét igyekeznek szolgálni.

Hotel Lipa paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, hűtőszekrény, mosógép, zárt parkoló, étterem, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, színház, mozi, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com