Gáspár Vendégház

Gáspár Vendégház (1) Gáspár Vendégház (2) Gáspár Vendégház (3)
Gáspár Vendégház adatai:
cím:
Gáspár Vendégház
9970   Szentgotthárd
Rózsa F. u. 11.
telefon:
94/381-125, 30/473-8144
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Szentgotthárd az egyik legdélnyugatibb település Magyarországon, hiszen a Vas megyében, a magyar-osztrák-szlovén hármashatár peremén fekszik, ahol gyönyörű környezet várja az ide ellátogatókat. Ez a vidék tökéletes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szeretik a természetet és kirándulni támad kedvük. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, akkor feltétlenül jöjjön el hozzánk!

Ebben a festői környezetben vár Önre a Gáspár Vendégház, amely egész évben nyitva áll vendégei előtt. Az épületben egy különálló lakrészt alakítottunk ki, amely tökéletesen alkalmas mind családi-, mind baráti társaságok számára. A szobák kényelmesen, praktikusan berendezettek, a konyha jól felszerelt, ágyaink pedig kényelmesek.

A belső udvar lehetőséget nyújt parkolásra, szabadtéri programok szervezésére, a kialakított tűzhelyen pedig főzhetnek, süthetnek vendégeink. A gyermekek is megtalálják nálunk a tökéletes kikapcsolódást, hiszen a számukra kialakított játszótér felejthetetlen perceket nyújt az ő számukra is. Látogasson meg minket családjával!
Gáspár Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, hűtőszekrény bérelhető

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com