ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK

ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (1) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (2) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (3) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (4) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (5) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (6) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (7) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (8) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (9) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (10) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (11) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (12) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (13) ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK (14)
ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK adatai:
cím:
ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK
3323   Szarvaskő
Borsod u. 9.
telefon:
36/352-201
fax:
36/352-201
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I., kemping ***

Leírás
Az Öko-Park Panzió és Kemping felejthetetlen élményekkel és programokkal várja vendégeit, hiszen olyan kalandokat ígér, amiket az ember nem élhet át minden nap! Maga a kemping Eger-Szarvaskő területén, a Bükki Nemzeti Park szívében fekszik, egy csaknem érintetlen völgykatlanban. Itt minden a természetről és a friss, csendes levegőről szól.

A kalandpark élménypályákkal van felszerelve, s azon belül is szikla- és mászófallal valamint számtalan egyéb izgalmas hellyel rendelkezik. A kemping területén belül szaunával, drinkbárral, internetezési lehetőséggel, őrzött parkolóval, kerti tóval, fedett grillező hellyel és egyéb rendezvénytermekkel várjuk vendégeinket.

Ezen kívül számtalan szabadtéri programot biztosítunk, úgy mint malac- és ökörsütés, természetjárás, kisvasúton való közlekedés, tenisz, uszoda, paintball és fallabda. Kell ennél több? Legyen a vendégünk és foglalja le szállását nálunk még ma!
ÖKO-PARK PANZIÓ, KEMPING*** ÉS KALANDPARK paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, lengyel

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, étterem, büfé, bár, rádió, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf, társalgó, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com