Sonkádi Vendégház

Sonkádi Vendégház (1) Sonkádi Vendégház (2) Sonkádi Vendégház (3) Sonkádi Vendégház (4)
Sonkádi Vendégház adatai:
cím:
Sonkádi Vendégház
4954   Sonkád
Petőfi u. 5.
telefon:
44/377-127
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás

Sonkád az Észak-Alföld csendes, friss levegőjű régiójában található és tökéletes célpont azok számára, akik szeretnének egy kicsit elszakadni a szürke hétköznapokból, hogy feltöltődjenek és energiát nyerjenek a mindennapi munkához.

Itt várja vendégeit az év 365 napján a Sonkádi Vendégház, amely egy ízlésesen berendezett falusi szálláshely, vendégház. A szálláshelyen kialakításra került 3 külön szoba, külön zuhanyzós fürdőszobával, közös konyhával és közös nappalival. Az épülethez tartozó kertben udvari tűzhelyet alakítottunk ki, így aki egy jó szalonnasütésre esetleg bográcsozásra vágyik, annak sem kell messzire mennie.

A környéken kirándulni, vadászni, horgászni, csónakázni is lehet, de ha Ön esetleg a múzeumok szerelmese, azt is találhat errefelé. Az Észak-Alföld számtalan érdekességet rejt, jöjjön el és ismerje meg mindet!

Sonkádi Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kemping

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, tenisz, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com