Yacht Club Hotel***superior, Spa & Restaurant

Yacht Club Hotel***superior, Spa & Restaurant adatai:
cím:
Yacht Club Hotel***superior, Spa & Restaurant
8600   Siófok
Vitorlás u. 14.
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***, konferenciaszálló, wellness szálloda
férőhely:
22 szoba (41 ágy)
7 apartman (21 ágy)
tájékoztató árak:
10500-18500 HUF / fő reggelivel
IFA: 400 HUF / fő / éjszaka
Leírás

Wellness és az ezerarcú Balaton..

Élményteli kikapcsolódás és kényeztető pihenés egész évben a siófoki vitorláskikötőben, a Yacht Club Hotel***superior-ban!

Elhelyezkedés
A 2012-ben megújult Yacht Club Hotel *** superior Siófok vitorláskikötőjében, közvetlenül a vízparton található - csendes környezetben, a városközponttól mégis csupán 1000 m-es távolságra. Siófokot méltán tartják a tó fővárosának, mely a forró, pezsgő nyári hónapokban és a csendesebb tavaszi, őszi és téli időszakban egyaránt kiváló feltételeket kínál a kikapcsolódásra, illetve ideális kiindulópontot jelent a csodálatos balatoni régió felfedezésére is.


Szobák
A 29 szobás Yacht Club Hotel*** superior -ban barátságos, otthonos környezetben és a modern komfort követelményeinek eleget téve gondoskodunk vendégeink kikapcsolódásáról. Légkondicionált és többségében erkélyes szobáinkban telefon, televízió, Internet-csatlakozás, minibár található. A kétágyas szobák mellett apartmanokat is kialakítottunk, melyek egy hálószobából, fürdőszobából és nappaliból állnak, így együtt lehet az egész család!


Szolgáltatások
Hangulatos, kikötőre néző éttermünkben a hazai ízek mellett a nemzetközi konyhaművészet remekei közül is válogathatnak. A bárban italok, koktélok, kávé- és teakülönlegességek széles választéka áll vendégeink rendelkezésére.
További szolgáltatásaink: térítésmentesen használható vezeték nélküli (WiFi) Internet a bárban és a klubszobában, központi széf, biliárd.


Wellness
Testük és lelkük kényeztetéséről tóparti fürdőházunk gondoskodik, ahonnan egész évben gyönyörködhet a Balaton folyton változó arcaiban. A fürdőház szolgáltatásai: élményelemekkel bővített 25m-es fedett úszómedence, gyermekmedence, beltéri pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, konditerem, napozóterasz, masszázs, szolárium.
Vendégeinknek térítésmentes strandhasználatot is biztosítunk (50m).


Az apróbbakra gondolva
Szállodánkban a 6 év alatti gyermekek szüleikkel egy szobában ingyenes szállást biztosítunk és számukra gyermekágy térítésmentesen igényelhető. Éttermünkben gyermekszék, gyermekmenü, a strandon pedig játszótér, pancsoló várja a kisebbeket. Társasjátékok, kártya díjmentesen kölcsönözhető.


Aktív kikapcsolódás
Ha egy kis aktív időeltöltésre vágyik, szállodánkban az alábbiak közül válogathat:
- kerékpárkölcsönzés, útvonalajánlatok kerékpártúrákhoz és gyalogtúrákhoz
- nordic walking botok kölcsönzése
- díjmentes tollaslabda kölcsönzés
- vitorlázás, horgászat.


Siófok és a Balaton környéke pedig számos további programot, sportolási, kikapcsolódási és kirándulási lehetőséget kínál: városi élményfürdő, sétahajózás, bor- és pálinkakóstolós, lovaglás, íjászat, sétakocsikázás, quad, paintball, gokart, várak, kastélyok, természeti csodák, fürdők, stb. Mi mindent megteszünk azért, hogy ezek megszervezéséhez szállodánkban a lehető legtöbb információt és segítséget megkapják - kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal


Rendezvények, konferenciák, tréningek

A páratlan panorámával rendelkező Yacht Club Hotel, Spa & Restaurant a siófoki vitorláskikötőben a céges rendezvények ideális helyszínéül szolgál: a közvetlen Balaton-part élménye az érkezőket kiemeli a mindennapokból. A harmonikus közeg, a stílusos, mégis meghitt szálloda klubhangulata, feledhetetlen atmoszférát teremt a vállalati rendezvények, konferenciák, tréningek lebonyolításához.

 

Napfényes, teljes körűen felszerelt konferencia termekkel, korlátlan internet-csatlakozással állnak azok rendelkezésére, akik a klasszikus tréning- és konferencia-szolgáltatásokat keresik, azonban különleges környezetben. A céges eseményekhez, partnertalálkozókhoz tágas, balatoni panorámás teraszok és rendezvényterek, letisztult formák, stílusos és meleg hangulatú belső környezet teremtenek méltó keretet. Remek helyszín csapatépítésre vagy jutalomutazásokra is, hiszen a Balaton és környéke minden évszakban tartogat élményeket. Igazi különlegesség a vezetői vitorlás tréning és a 20 fős ültetett vacsora a tavon.

 

A Yacht Club Hotel, Spa & Restaurant tengernyi lehetőséget kínál a kötött programokon kívül is. Tóra néző étterem  kiváló konyhával, különleges menüsorok, speciális borvacsorák, barátságos kiszolgálás gondoskodnak az együtt elköltött étkezések adta kulináris élményekről. A pihenés időszakaiban a résztvevőket este 10 óráig nyitva tartó panorámás fürdőház, szauna sziget, és változatos wellness szolgáltatások várják. Az esti közös szórakozás a klubszobában garantált: biliárd, különböző társasjátékok várják a játékos kedvűeket.


Yacht Club Hotel***superior, Spa & Restaurant paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált, szobaszervíz

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, parkoló, étterem, bár, TV, telefon, szauna, szolárium, sporteszköz-kölcsönzés, kert, szolgáltatások gyerekeknek, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, &úszómedence, programszervezés, napozó ágy, taxi rendelés, tetőterasz, kerti terasz, napozóterasz, kerékpár kölcsönzés, kerékpárok, különterem, uszoda, biliárd, játszószoba, medence, gyermekmedence, Infrakabin, Kondicionáló terem, Jakuzzi, infraszauna, bankártya elfogadás, internet, kamerával megfigyelt parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, színház, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, autókölcsönzés, &pince látogatás, borkóstolás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, piac, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Magyar Szállodaszövetség, HVG Klub, Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya), Kamara, Ticket Restaurant elfogadóhely, Hungary Card elfogadóhely

Booking.com