Smaragdvölgy Pihenőpark

Smaragdvölgy Pihenőpark (1) Smaragdvölgy Pihenőpark (2)
Smaragdvölgy Pihenőpark adatai:
cím:
Smaragdvölgy Pihenőpark
3945   Sátoraljaújhely
Rudabányácska, Vadász út
telefon:
30/587-2673, 30/975-4700, 47/323-888
fax:
47/323-888
nyitva:
április 15 - október 15.
szállás típusa:
kemping *, üdülőház I.

Leírás
Szeret Ön sátorozni? Minden vágya, hogy kiszabaduljon a természetbe és élvezhesse családjával, barátaival a friss levegőt és a természet lágy ölét? Ne keresgéljen tovább, látogasson el a Smaragdvölgy Pihenőparkba, amely Sátoraljaújhely vadregényes vidékén található!

Sátorhelyeink a fák hűvösében találhatóak, s a nagyobb kényelem esetében minden sátorhelyhez tartozik elektromos csatlakozási lehetőség. A tábor területén 5 lakókocsi vagy 5 lakóbusz elhelyezésére van lehetőség, de ezen felül WC, zuhanyzó és fürdőkád is kialakításra került a komplexumban.

A környéken természetesen számtalan szórakozási lehetőség adott. Természetjárás, vadászat, horgászat, múzum- és várlátogatás, szauna, fürdő, mozi, vízpart, gyorsétterem, kozmetikai szolgáltatások... ez mind-mind Önre vár. Legyen a vendégünk és szakadjon ki a nagyváros fojtogató bűzéből!
Smaragdvölgy Pihenőpark paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, TV, rádió, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com