Vendégház a Zöld Kapuhoz

Vendégház a Zöld Kapuhoz (1) Vendégház a Zöld Kapuhoz (2) Vendégház a Zöld Kapuhoz (3) Vendégház a Zöld Kapuhoz (4) Vendégház a Zöld Kapuhoz (5) Vendégház a Zöld Kapuhoz (6) Vendégház a Zöld Kapuhoz (7) Vendégház a Zöld Kapuhoz (8) Vendégház a Zöld Kapuhoz (9) Vendégház a Zöld Kapuhoz (10) Vendégház a Zöld Kapuhoz (11) Vendégház a Zöld Kapuhoz (12) Vendégház a Zöld Kapuhoz (13) Vendégház a Zöld Kapuhoz (14) Vendégház a Zöld Kapuhoz (15)
Vendégház a Zöld Kapuhoz adatai:
cím:
Vendégház a Zöld Kapuhoz
3109   Salgótarján
Salóbanya, Vár u. 12.
telefon:
32/435-319, 20/218-8023
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
3 szoba
1 apartman
férőhely:
24

Leírás

Vendégház a Zöld Kapuhoz
Wellness, pihenés, kikapcsolódás, gyermekbarát üdülés, nyaralás elérhető áron Salgótarján, Salgóbánya, Hollókő, Ipolytarnóc közelében.

Vendégházunk Budapesttől mindössze másfél órányira, csodálatos környezetben található.
Két családi lakosztály (6 személyes) és két szoba (4 személyes) várja minden kedves kikapcsolódásra vágyó vendégét a Salgó vár lábánál, az erdő szélén.  
Wellness rész fényterápiás kombi-szaunával, jacuzzival, masszázsal, fűtött kültéri medence (csak nyáron) és egy hatalmas kert gyümölcsfákkal teszik a látogatást felejthetetlen élménnyé. A vár környékén nagyszerűeket lehet kirándulni, biciklizni.

Családbarát vendégházunkban nagyon szívesen várjuk a kisgyermekeket is: van játszószoba, gyerekágy, etetőszék, babatelefon és egyéb felszerelés is.
A környéken számos további látnivaló és program van: Salgó vára, somoskői vár, Medves-fennsík, ipolytarnóci ősmaradványok, Hollókő, Boszorkánykő.


Családi Lakosztályaink


Ennek a lakosztálynak egy gyönyörű nagy nappalija van, melynek erkélye a kertre és a Salgó várra néz. A kinyitható kanapéból a vendég láthatja a hangulatos kandalló tüzét és az LCD TV-t is. A szobában van minibár és wireless internet csatlakozási lehetőség is. A galérián található a dupla ágyas hálószoba. Ezen kívül van még egy hálószoba két szimpla ággyal. Így akár hat személy kényelmesen elfér.
A fürdőszobák minőségére, melyben kádat és tusolót is találnak, különös hangsúlyt fektettünk. Törölközőket és tisztálkodószereket (szappan, sampon stb.) természetesen biztosítunk.

Szobáink

Minden szobánkban dupla ágyat és kinyitható kanapét találnak, így 4 személy is kényelmesen elfér. Ezen kívül LCD televízió, minibár és wireless internet csatlakozási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére.

Wellness

A wellness részt minden vendég saját használatra foglalhatja le (max. 4 fö). Így garantáljuk Önnek a magánszférát és a zavartalan kikapcsolódást.
Fényterápiával felszerelt jacuzzi és kombiszauna (infra- és Finn szauna), pihenőszoba várják kedves vendégeinket. Igény esetén professzionális masszázs rendelhető.
Törölközők és fürdőköpenyek állnak a vendégek rendelkezésére. Egy szép tál gyümölccsel várjuk Önöket és a szaunázás után finom teát ihatnak.


Étkezés

Félpanzó vagy csak reggeli:
Vendégeinknek büfés reggelit kínálunk. Büszkék vagyunk péksüteményeinkre, melyeket saját magunk készítünk, így mindíg frissen tálaljuk. Ha cappuccinót, latte macchiatót vagy talán gyümölcsteát szeretne inni reggeliéhez, nálunk ezt mind megtalálja.
Vacsorára egy három fogásos menüt tálalunk egy pohár borral (gyermekeknek természetesen üdítővel)
Igény esetén egy könnyü ebédet is szívesen készítünk Önöknek.
Vendégházunkban főzési lehetőség sajnos nem áll rendelkezésre.


Kedvezmények
12 éven aluliaknak 50% kedvezmény
5 éven aluliaknak ingyenes


Díjmentes Szolgáltatások

Parkolás zárt udvarban
Internet saját laptopon
Babaágy, Babatelefon
Játékszoba: csocsó, társasjátékok és sok más játék kicsiknek és nagyoknak
Kert: medence (nyáron), tollaslabda, foci
Aktuális árainkról és akcióinkról szívesen tajékoztatjuk Önt weboldalunkon és természetesen telefonon vagy emailen keresztül is.


Kapcsolat
Címünk: 3109 Salgótarján (Salgóbánya), Vár út 12
Telefon: 06 32/ 435 319
Mobil: 06 20/ 218 8023
Weboldal: www.zoldkapuvendeghaz.info
Email: info@zoldkapuvendeghaz.info
Skype: . zoldkapuvendeghaz

 


 

Vendégház a Zöld Kapuhoz paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, ebédlő, zárt parkoló, TV, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vár, mozi, benzinkút


Booking.com