Piros Ponty Panzió

Piros Ponty Panzió (1) Piros Ponty Panzió (2)
Piros Ponty Panzió adatai:
cím:
Piros Ponty Panzió
3388   Poroszló
Fő út 39.
telefon:
70/514-7237
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II., falusi szálláshely 4 napraforgós
férőhely:
7 szoba (17 ágy)
tájékoztató árak:
3000-3300 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 200 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Tisza-tó és környéke évről-évre egyre több turistát vonz, ami a régió természeti értékeit figyelembe véve egyáltalán nem meglepő. Maga a tó tökéletesen alkalmas egy kellemes csónakázásra, fürdésre, de akár horgászásra is. Poroszló itt helyezkedik el, közvetlenül a tó szomszédságában.

A Piros Ponty Panzió Poroszló szívében épült és egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt. 7 szobával várjuk vendégeinket, melyek mindegyikében külön zuhanyzó és számtalan egyéb kényelmi funkció található. Közös konyha, társalgó, zárt parkoló és egy különleges, hazai ízeket felvonultató étterem áll vendégeink rendelkezésére. A szállás igény szerint önellátó és félpanziós konstrukcióban is igénybe vehető. Az udvarban egy tűzhely került kialakításra, ahol főzési és sütési lehetőségek kínálkoznak, nagyszerű teret biztosítva egy kellemes kerti partihoz.

Ismerje meg a környéket, vegye igénybe szolgáltatásainkat és vegyen részt az általunk szervezett csónakázáson, horgászáson!
Piros Ponty Panzió paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szoba paraméterei: WC, Zuhanyzó

Szállás szolgáltatásai: önellátó, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, társalgó, grillezési lehetőség, sakk, grillező, kerti bútorok, kerti bútor, kerékpár kölcsönzés, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, bemutató gazdaság, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Nemzeti Üdülési Szolgálat, Poroszlói Idegenforgalmi Egyesület, Falusi Turizmus Országos Szövetsége

Booking.com