Fodor Vendégház

Fodor Vendégház (1) Fodor Vendégház (2) Fodor Vendégház (3) Fodor Vendégház (4)
Fodor Vendégház adatai:
cím:
Fodor Vendégház
3388   Poroszló
Temető út 6.
telefon:
36/353-058
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
A Tisza-tó évről-évre egyre több turistát vonz, ami nem is csoda, hiszen ez a régió tökéletesen alkalmas arra, hogy ez ember kipihenhesse magát. A víz kellemes hőmérsékletű, egyaránt tökéletes fürdésre, horgászásra, csónakázásra, de akit ez nem vonz, az a parton is jól érezheti magát.

Itt várja Önt és kedves családját a Fodor Vendégház, ahol egész évben szívesen állunk vendégeink rendelkezésére. A szobák összkomfortosak és mindegyikben található zuhanyzó, WC, fürdőkád, jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő. Ezen felül ebédlővel is rendelkezünk, ahol kényelmes étkezéseket tudnak elkölteni vendégeink.

A zárt udvarban egy tűzhely került kialakításra, annak érdekében, hogy a hozzánk ellátogató vendégek főzhessenek, süthessenek a szabad levegőn. Állatbarát, és mozgássérült-barát kialakítással rendelkezünk, így mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Legyen Ön is a vendégünk!
Fodor Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com