Ágika Vendégház

Ágika Vendégház Ágika Vendégház (2) Ágika Vendégház (3) Ágika Vendégház (4) Ágika Vendégház (5) homokozó Ágika Vendégház (7)
Ágika Vendégház adatai:
cím:
Ágika Vendégház
3388   Poroszló
Kossuth u. 56/a
telefon:
30/261-1756, 30/419-0317
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
férőhely:
2 szoba (5 ágy)
tájékoztató árak:
3000-3500 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
A Tisza-tó minden évben rengeteg turistát és üdülni, pihenni vágyó embert vonz. Ez nem is csoda, hiszen számtalan pihenési és szórakozási lehetőség várja az ide látogató embereket, nem is beszélve a csendről és a friss levegőről, ami a városi élet után egyenesen felüdülést jelent. Az Ágika Vendégház itt várja minden kedves vendégét családostul, baráti társaságostul.

A szállás 5 fő befogadására képes, így alkalmas kisebb családok és baráti társaságok elszállásolására. A szállás természetesen egy teljesen felszerelt konyhával is rendelkezik, így az otthoni ízek kedvelőinek sem kell aggódnia az étel miatt. A nappaliban TV és kényelmes fotelek találhatók, a hálószobában pedig kényelmes ágyak kerültek berendezésre.

A belső udvaron főzési és sütési lehetőség adott, az udvari tűzhelynek köszönhetően. Aki autóval érkezik, annak sem kell aggódnia, hiszen a zárt parkolóban minden jármű biztonságosan elhelyezhető. Töltse nálunk szabadságát és ismerje meg a régió csodálatos nevezetességeit!
Ágika Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, kastély, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com