Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Faház Kemping

Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Faház Kemping (1)
Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Faház Kemping adatai:
cím:
Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Faház Kemping
5904   Orosháza
Fasor u. 3.
telefon:
68/512-260
fax:
68/512-261
nyitva:
máj. 1. - okt. 31.
szállás típusa:
kemping

Leírás
Az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdőt sokan az "Alföld Gyöngye" néven is emlegetik, hiszen az itteni szórakozási és pihenési lehetőségek páratlanok. Vendégeinket egyaránt várjuk nyitott és zárt medencékkel, ezen belül is úszó- és termálvizes medencékkel. A Gyopárosi tavak tökéletesen alkalmasak horgászásra és csónakázásra is, így akik ebben gondolkodnak, azoknak sem kell csalódniuk és unatkozniuk.

Szintén a strandfürdő területén találhatók a különféle fitness szolgáltatások, mint például a teniszezési, futballozási és strandröplabdázási lehetőségek.

Ez a hely tökéletesn alkalmas az aktív pihenésre, így ha Ön pont erre vágyik, akkor ne késlekedjen, jöjjön el hozzánk és érezze magát jól nálunk!
Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Faház Kemping paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, ebédlő, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás

Tagságok: Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesülete, Magyar Fürdőszövetség

Booking.com