Margaréta Vendégház

Margaréta Vendégház (1) Margaréta Vendégház (2) Margaréta Vendégház (3) Margaréta Vendégház (4) Margaréta Vendégház (5) Margaréta Vendégház (6) Margaréta Vendégház (7)
Margaréta Vendégház adatai:
cím:
Margaréta Vendégház
3327   Novaj
Mátyás u. 51.
telefon:
20/599-6588
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás

A Bükk hegység lábánál, Egertől 9 km-re délkeleti irányban, 2 dombvölgyében fekszik Novaj község, az azonos nevű patak mentén.

A környék természetes növényzetét cseres tölgyerdő maradványok és rétek jellemzik. A község határának egynegyedét erdő képezi, ahol szép számmal élnek apróvadak. Növényei között megtalálható a védett árvalányhaj és a tavaszi hérics. A falu határában több védett gyurgyalag madárfészket őriz a Novaji Zöldszíves Csoport.

Novaj földjén terem a méltán híres egri borok alapanyaga és a rendkívülfinom rövid szárú fekete cseresznye is. Községünk megkapta az Egészségbarát település címet, és a Novaji Vendégfogadók Egyesülete is eredményesen dolgozik a község parlagfűmentesítéséért.

A község az M3-as autópályáról és a 3 számú főútról Eger és Mezőkövesd irányából egyaránt megközelíthető.

 

A Margaréta Vendégház 2006. áprilisában kezdte működését. A teljesen újjáépített vendégház stílusában megőrizte a hagyományos, fagerendás, tornácos parasztház jellegét. A három különálló apartman (4-2-4 személyes) minden berendezése új. Közös fedett pihenőkkel, szabadtéri főzési, sütési lehetőséggel és 3 személyes infraszaunával várja az igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A zárt udvarban a gyerekek szabadon játszhatnak és az autó is biztonságban van.

A környéken több melegvizes gyógyfürdő is található, például Egerben, Mezőkövesden és Bogácson.

Vonattal, autóbusszal érkező vendégeinket a vendégházba szállítjuk.

Margaréta Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, étterem, szauna, kert, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com