Equital Lovasudvar

Equital Lovasudvar (1) Equital Lovasudvar (2) Equital Lovasudvar (3) Equital Lovasudvar (4) Equital Lovasudvar (5) Equital Lovasudvar (6) Equital Lovasudvar (7) Equital Lovasudvar (8)
Equital Lovasudvar adatai:
cím:
Equital Lovasudvar
8311   Nemesvita
07/11 Hrsz.
telefon:
30/659-3904
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió
szobák:
24
férőhely:
24
ár / fő:
2000 - 3750 HUF

Leírás


Az Equital Lovasudvar a Keszthelyi-hegység keleti lábára felkapaszkodó községben, Nemesvitán, egy több mint 22 hektáros területen várja vendégeit. Istállónkban jelenleg 17 lovunkkal várjuk a lovagolni, lovaskocsizni és a különböző lovas programokra vágyó vendégeinket egész évben. Emellett üres boxainkban bértartást is vállalunk. A szünidőben a gyerekeket színes programokkal teli lovas táborunkba várjuk.
A lovas programok mellett  2 ágyas zuhanyzós és 7-8 ágyas szobáinkban szeretettel várunk minden olyan látogatót, aki az aktív, falusi turizmus keretében szeretne felüdülni és egy páratlan vidéken szeretné kipihenni a mindennapok fáradalmait.

A lovaglás szerelmesei mellett, szeretettel várjuk azokat a családokat, akik nyugodt, csendes környezetben, de a színes programlehetőségektől és a Balatontól csupán pár percre szeretnék eltölteni szabadidejüket.
Vendégeinknek a lovas szolgáltatások teljes tárháza mellett, szállást, ellátást biztosítunk és programokat ajánlunk Hévíztől egészen Nagyvázsonyig. Látogatóink bejárhatják a Keszthelyi-hegységet, a Tapolcai- és Káli-medencét lóháton, lovaskocsin, vagy akár kerékpáron is, megmártózhatnak a Balatonban, vagy a hévízi gyógyvízben, felfedezhetik Keszthely történelmi emlékeit, a Szigligeti várat, csónakázhatnak a Tapolcai tavasbarlangban, és megkóstolhatják a méltán híres badacsonyi borokat is.
Szívesen látjuk azokat a baráti és vállalati csoportokat, akik egy természet közeli közös kikapcsolódás keretében szeretnének bulizni, amelyet közös lovas és szabadtéri programokkal, kirándulásokkal szeretnének felejthetetlenné tenni.

Ízelítő a programlehetőségekből:

  • télen disznóvágás
  • malacsütés
  • borkostolás
  • pincelátogatás
  • csapatépítő lovas ügyességi verseny (nem lovaglók számára is)
  • barlangtúra

Célunk, hogy a hozzánk ellátogató vendégeknek - legyenek akár lovasok, vagy sem - egész családjukkal vagy baráti társaságukkal együtt színvonalas, színes programokkal teli szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek minden korosztály és érdeklődési körű vendég számára élményekkel teli pihenést eredményeznek.   Fedezze fel hazánk egyik legváltozatosabb vidékét az Equital Lovasudvar vendégeként! 

Várjuk Önt is szeretettel!  Egri Tamás és Wortmann György

tulajdonosok

 

Equital Lovasudvar paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, büfé, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, kastély, vár, emlékmű, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com