Szálláshelyek
Wellness hotelek
Vendéglátóhelyek
Fürdők
Települések
Események
Látnivalók
Kitekintő
Múzeumok
Útvonaltervező
Fotógaléria
Fotó feltöltése
Ajánló
Ismertető
Szállásadóknak


Partnereink:


Szent István Fogadó

szállás típusa:
panzió I.
cím:
Szent István Fogadó
2626   Nagymaros
Váci út 36.
nyitva:
egész évben
telefon:
27/594-090
20/933-1330
fax:
27/594-091
  1. A szállás honlapja
  2. E-mail küldés a szállásnak
Szent István Fogadó (1)
Szent István Fogadó (1)
Szent István Fogadó paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, zárt parkoló, bár, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


A Budapest-Közép Dunavidék kis hazánk egyik legcsodálatosabb régiója. Számtalan természeti kincs, friss levegő és szórakozási, kirándulási lehetőség várja az ide látogatókat. Ha Ön is szeretne egy kicsit kimozdulni a szürke hétköznapokból, szeretné megismerni az ország rejtett kincseit, akkor ne habozzon, legyen a vendégünk a Szent István Fogadóban!

Maga a szállás Nagymaros szívében található, egy csendes, nyugodt környéken. A szobák mindegyikében megtalálható minden, ami az itt töltött időt kényelmessé és felejthetetlenné teszi. Jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, WC, zuhanyzó és televízió az unalmas estékre.

Az épülethez tartozik egy belső udvar is, ahol főzési és szalonnasütési lehetőségek kínálkoznak, így minden adott egy kellemes kerti partihoz a család és a barátok számára egyaránt. Keressen meg minket elérhetőségeink egyikén és legyen a vendégünk ezen a csodálatos helyen!