Nikolette Panzió és Étterem

Nikolette Panzió és Étterem (1) Nikolette Panzió és Étterem (2) Nikolette Panzió és Étterem (3) Nikolette Panzió és Étterem (4) Nikolette Panzió és Étterem (5)
Nikolette Panzió és Étterem adatai:
cím:
Nikolette Panzió és Étterem
2200   Monor
Ady u. 38.
telefon:
29/414-524
fax:
29/414-524
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.
Leírás
A Nikolette Panzió egész évben várja kedves vendégeit egy kellemes pihenés alkalmából. Szedje össze túrafelszerelését, csomagolja be mindazt, amire szüksége lehet és látogasson el hozzánk családja, barátai társaságában! Maga a szállás Budapesttől 35 kilométerre található, ami még vonzóbbá és kellemesebbé teszi az itt töltött időt.

Szobáink egy-, kettő-, és háromágyas konstrukciót biztosítanak a szokásos kényelmi berendezésekkel együtt. Hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, TV, kényelmes ágyak, kád, WC és zuhanyzó várja Önt és családját. Ezen kívül éttermünk is nyitva áll Ön előtt, ahol magyaros, ízletes ételekkel készülünk az éhes vándorok megsegítésére.

Szállóvendégeink számára biztonságos, zárt parkoló áll rendelkezésre, ahol nyugodtan otthagyhatják autóikat, motorjaikat. Az épülethez egy csodaszép udvar is tartozik, lehetőséget biztosítva egy felejthetetlen kerti partihoz. Legyen a vendégünk és töltse nálunk szabadidejét!
Nikolette Panzió és Étterem paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, étterem, bár, TV, rádió, telefon, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, természetjárás, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com