Szálláshelyek
Wellness hotelek
Vendéglátóhelyek
Fürdők
Települések
Események
Látnivalók
Kitekintő
Múzeumok
Útvonaltervező
Fotógaléria
Fotó feltöltése
Ajánló
Ismertető
Szállásadóknak


Partnereink:


Zárda Vendégház

szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
cím:
Zárda Vendégház
3519   Miskolctapolca
Zárda u. 4.
nyitva:
egész évben
telefon:
46/303-683
30/749-1338
Zárda Vendégház (1)
Zárda Vendégház (1)
Zárda Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Üdülési csekk

A turisták egyszerűen képtelenek betelni Miskolctapolca és a régió adta szépségekkel, ami érthető, hiszen számtalan természeti kincs és érdekesség található ezen a tájon. A Zárda Vendégház nem csupán nevében hangulatos, de elrendezésében is, és természetesen egész évben várja kedves vendégeit egy kellemes éjszakán, vagy akár egy héten át tartó lazításra.

Maga a szállás a termálfürdőhöz közel helyezkedik el, nyugodt, madárcsicsergéstől hangos környezetben. A szobák mindegyikében található egy jól felszerelt konyha, egy mikrohullámú sütő és tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, WC és zuhanyzó, de természetesen TV, rádió és telefon is.

Az épülethez egy kert is tartozik, ahol udvari tűzhellyel kedveskedünk vendégeinknek. Aki nem tudja, hová is tehetné kutyáját, macskáját a nyaralás időtartama alatt, az se csüggedjen, hiszen hozzánk a háziállat is behozható!