Szálláshelyek
Wellness hotelek
Vendéglátóhelyek
Fürdők
Települések
Események
Látnivalók
Kitekintő
Múzeumok
Útvonaltervező
Fotógaléria
Fotó feltöltése
Ajánló
Ismertető
Szállásadóknak


Partnereink:


Novák Vendégház

szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
cím:
Novák Vendégház
3519   Miskolctapolca
Igló u. 8.
nyitva:
egész évben
telefon:
46/422-287 30/394-6435
Novák Vendégház (1)
Novák Vendégház (1)
Novák Vendégház (2)
Novák Vendégház (3)
Novák Vendégház (4)
Novák Vendégház (5)
Novák Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó


Észak-Magyarország csodálatos hegyvidékén várja Önt a Novák Vendégház, amely szálláshely Miskolctapolcán helyezkedik el. Ezen a vidéken számtalan szórakozási lehetőség és kirándulási program adott, hiszen a Bükk, a Zemplén és a Mátra mind-mind elérhető közelségben vannak. Ezen kívül Miskolc városa is sok érdekességet tartogat, így aki szereti a parkokat, múzeumokat, érdekes látnivalókat, annak feltétlenül itt a helye.

A Novák Vendégház egész évben várja kedves vendégeit jól felszerelt szobáival és vendégszerető személyzetével. A szobákban konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, TV és rádió áll vendégeink rendelkezésére. A belső udvaron egy tűzhely került kialakításra, ahol szalonnát sütni és bográcsozni egyaránt lehet egy kellemes kerti parti keretein belül.

A Novák Vendégház személyzete minden vendége kívánságát árgus szemekkel lesi és segít abban, hogy aki hozzánk elvetődik, az garantáltan jól érezze itt magát.