Fortuna Hotel

Fortuna Hotel (1) Fortuna Hotel (2) Fortuna Hotel (3) Fortuna Hotel (4) Fortuna Hotel (5) Fortuna Hotel (6)
Fortuna Hotel adatai:
cím:
Fortuna Hotel
3519   Miskolctapolca
Csabai u. 2.
telefon:
46/432-345
fax:
46/561-266
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***
férőhely:
18 szoba

Leírás
Ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni és pihenni egy jót, akkor Önnek a Fortuna Hotel ideális hely, hiszen itt minden adott egy kellemes lazulásra! Maga a Hotel Miskolctapolca festői vidékén található, az üdülőhely központjától mindössze egy néhány perces sétára. A közelben található többek között a híres Barlangfürdő is, ahol a fürdeni és gyógyulni vágyók egyaránt jól érezhetik magukat.

De essen néhány szó a hotelről is! 4 szintes épület, 18 szoba és 44 fős kapacitás jellemző ránk. A szobák 1-2 és 3 ágyasak, de rendelkezésre áll néhány családi lakrész is, ahol 2 szoba és 3-4, 5 fős befogadóképesség jellemző. Minden szobában található fürdőszoba, zuhanyzó, WC, hűtőszekrény, tűzhely, jól felszerelt konyha és kábel TV.

Az épület szolgáltatásai között szerepel egy drinkbár, egy étterem, egy különterem, egy hangulatos télikert, egy napozóterasz és kedvezményes fürdőjegyek a Barlangfürdőbe. Ne marajdon otthon, legyen a Fortuna Hotel vendége!
Fortuna Hotel paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, telefon, kert, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com