Zsóry Fürdői Apartmanok

Zsóry Fürdői Apartmanok (1) Zsóry Fürdői Apartmanok (2) Zsóry Fürdői Apartmanok (3) Zsóry Fürdői Apartmanok (4) Zsóry Fürdői Apartmanok (5)
Zsóry Fürdői Apartmanok adatai:
cím:
Zsóry Fürdői Apartmanok
3400   Mezőkövesd-Zsórifürdő
Napfürdő u. 1.
telefon:
49/500-117, 49/412-481
fax:
49/411-522
49/414-235
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
apartman
Leírás
Mezőkövesd-Zsórifürdő egy tökéletes célpont azoknak, akik a nyári felüdülést és felfrissülést keresik. A település gyógyfürdője alkalmas arra, hogy a különféle reumatikus problémákkal küszködő emberek gyógyulást, vagy legalábbis javulást érjenek el. Így ez a hely jó kiegészítője lehet az orvosi kezelésnek, ami még egy ok arra, hogy ellátogasson hozzánk!

A Zsóry Fürdői Apartmanok szállásegyüttes 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 és 10 személyes apartmanokból áll. Nagyságtól függően minden apartmanban található annyi szoba, hogy kényelmesen elférjenek az üdülni vágyó családok, baráti társaságok. Természetesen minden apartman felszerelt WC-vel, fürdőszobával, nappalival TV-vel és konyhával, de némelyikhez terasz és kerti bútorok is tartoznak.

A belső tereken zárt parkoló, udvar és főzőhely található, így a kerti partik megrendezésére is van lehetőség. Legyen a vendégünk!
Zsóry Fürdői Apartmanok paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha


Booking.com