Hotel Jäger

Hotel Jäger adatai:
cím:
Hotel Jäger
3235   Mátraszentimre
Virág u. 3.
telefon:
06/37/376-424
fax:
06/37/376-577
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel **
férőhely:
24 szoba (59 ágy)
tájékoztató árak:
6600-8500 HUF / fő félpanzióval
IFA: 300 HUF / fő / éjszaka

Leírás

Szállodánk a Mátrában, csodálatos természeti környezetben, három mátrai szentfalu lankás völgyében, 750 m tengerszint feletti magasságban fekszik. Ezen a helyen a csend, a nyugalom, a természet adott értékek, melyek élvezetét hotelünk teremti meg Önnek.

Nincs is kiválóbb helyszín a sétálni, túrázni, síelni vagy gyógyulni vágyóknak, mint a kétszintes, 24 szobás, sűrű erdőkkel körülölelt szállodánk, melyben 59 férőhellyel várjuk a természet erejét szerető és annak regeneráló hatásában bízó kedves Vendégeinket.

Szállodánk közelében lévő SÍPARK a téli sportok kedvelőit elégíti ki, míg éttermünk a gasztronómia élvezőinek vágyait teljesíti. Első emeleti szobáink fantasztikus kilátással, saját fürdőszobával, televízióval és erkéllyel rendelkeznek.

A természetbe ékelődő szállodánk ideális hely mindenkinek, aki aktív kikapcsolódásra, feltöltőltődésre, felfrissülésre vágyik.

A szálloda két emeletes 24 szobás, 59 férőhelyes. Az első emeleten lévő 15 szoba 2 ágyas (nagy részük pótágyazható) fürdőszobával, balkonnal, televízióval ellátott.

A szálloda éttermében teljeskörű kiszolgálásra van lehetőségünk, figyelembe véve a diétára szoruló vendégeink speciális igényeit is. Éttermünk mellett szállodánkban drinkbár és presszó üzemel.

Családias hangulattal, házias ételekkel, túrák szervezésével várjuk Önöket.

Hotel Jäger paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, étterem, büfé, bár, TV, telefon, szauna, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: étterem, parkoló, síelés, vadászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, szauna


Booking.com