Éden Apartman

Éden Apartman (1) Éden Apartman (2) Éden Apartman (3) Éden Apartman (4) Éden Apartman (5) Éden Apartman (6)
Éden Apartman adatai:
cím:
Éden Apartman
5700   Gyula
Tiborc u. 28
telefon:
06 20 9939-160, 06 20 2114-556
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
apartman
férőhely:
1 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
3500-4500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 380 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Az Éden Apartman Gyula településen található és egész évben sok szeretettel várja kedves vendégeit. A Gyulai Vár és a Várfürdő mindössze néhány perc sétára található tőlünk, ami még egy okkal több, hogy hozzánk jöjjön el családjával, barátaival pihenni. Hívjon fel minket elérhetőségeink egyikén és foglalja le szállását még ma!

A galéria 4 fő elhelyezésére alkalmas, amely 2 db franciaágyat jelent. Természetesen vendégeink kényelmét szolgálja a kialakított terasz is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. A szobában ezen felül TV, jól felszerelt konyha, WC, fürdőszoba és légkondicionáló berendezés is található.

A szálláshoz tartozik egy belső ubvar, amely tökéletes helyszínt biztosít egy kerti partihoz vagy főzéshez. A kinti grill és főzőhely nyugodtan használható bográcsozásra, szalonnasütésre vagy bármire, amihez vendégeinknek éppen kedve támad. Ismerje meg Gyula csodálatos városát és töltsön el a régióban néhány kellemes napot!
Éden Apartman paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com