Thermál Panzió

Thermál Panzió (1) Thermál Panzió (2) Thermál Panzió (3) Thermál Panzió (4) Thermál Panzió (5) AKCIÓ
Thermál Panzió adatai:
cím:
Thermál Panzió
3394   Egerszalók
Széchényi u. 4.
telefon:
36/474-532, 70/273-0536
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
A Thermál Panzió Egerszalók csodaszép városában található, ahol vendégszerető személyzetünk egész évben várja a vendégeket. Töltsön el nálunk néhány kellemes napot, pihenje ki a szürke hétköznapok fáradalmait és kóstolja meg a régió finomabbnál-finomabb borait!

A szállás és a hozzá tartozó, házias ételeket kínáló étterem a gyógyfürdőtől mindössze néhány perc sétára található. Az épület mind személyautóval, mind autóbusszal könnyedén megközelíthető. A szobák természetesen kényelmesek és megfelelően felszereltek. Konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, kényelmes ágyak, WC, fürdőszoba és zuhanyzó teszik teljessé a pihenést.

Ezen felül egy 50 férőhelyes közösségi térrel is rendelkezünk, ahol nagyszerű csapatépítő tréningeket, bulikat és egyéb nagyszabású rendezvényeket tudunk megszervezni. Örzött parkoló, udvar, kert, szabadtéri főzési lehetőség és természetesen minden, amit a természet kínál. Ez vár Önre és családjára, ne késlekedjen hát! Legyen a vendégünk!
Thermál Panzió paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, bár, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, pénzváltás, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com