Nimród Pihenőház

Különbejáratú szobák, tusolók, konyha, kábel TV, padlófűtés, gyermekkedvezmény Nimród Pihenőház (2) Nimród Pihenőház (3) Nimród Pihenőház (4)
Nimród Pihenőház adatai:
cím:
Nimród Pihenőház
3394   Egerszalók
Széchenyi 87.
telefon:
36/474-189, 20/522-0771
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Egerszalók több szempontból is rendkívül népszerű a turisták és a pihenni vágyók körében. A település Észak-Magyarország területén található, melyet hatalmas hegyek és csodaszép táj vesz körül, lehetőséget adva ezáltal a túrázásra, természetjárásra és a kirándulásra. Másrészt számtalan borospince várja Önt és családját, hogy megismerje a régió finomabbnál-finomabb borait. Ugye jól hangzik?

Ne késlekedjen hát, legyen a vendégünk egész évben nyitvatartó szálláshelyünkön, a Nimród Pihenőházban! 2-12 főig várjuk vendégeinket 4 összkomfortos szobában. A szobák  mindegyike padlófűtéses, terasszal, teakonyhával, étkezővel, zuhanyzóval és jól felszerelt konyhával rendelkezik.

A környzetet úgy alakítottuk ki, hogy nálunk a család minden tagja, a gyermekek és az idősek is egyaránt jól érezzék  magukat. Zöld övezet, a kertben grillezési és főzési lehetőség... ez mind Önre vár. Foglalja le szállás idejében és legyen a Nimród Pihenőház vendége!
Nimród Pihenőház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com