Kohári Pincészet Vendégház

Kohári Pincészet Vendégház (1)
Kohári Pincészet Vendégház adatai:
cím:
Kohári Pincészet Vendégház
3394   Egerszalók
Külsősor 1.
telefon:
36/474-407, 20/998-2233
fax:
36/474-407
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I., vendégház
szobák:
8
férőhely:
22 fő
2-4 ágy/szoba
ár / fő:
2500 - 4000 HUF

Leírás

Pihenjen Egerszalókon és élvezze a Kohári Vendégház - Pincészet vendégszeretetét!

Egerszalók Egertől 6 km-re nyugatra fekvő település a Laskó patak völgyében a Bükk és a Mátra vonulata között. Természetes környezetben található egyik legfiatalabb melegvízű gyógyfürdő, mely éjjel nappal, télen nyáron különleges élményt nyújt a gyógyulni, felfrissülni vágyóknak. A felszínre törő 68 C-os gyógyvíz egyre nagyobb mészkődombot épít s mint holdbéli táj emelkedik a fürdő fölött. A gyógyvíz érelmeszesedési izületi és reumatikus panaszok gyógyítását, valamint mozgásszervi betegségek utókezelését teszi lehetővé. Ivóvízkúra formájában alkalmas túlsúly és gyomorpanaszok kezelésére is. A község északi részén 130 ha-os horgásztó a horgászást kedvelők számára nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra.

A Kohári Pincészet a község nyugati részén a Verpelét felé vezető út feletti domb oldalában épült 1997-ben. A jellegzetes borház homlokzat mögött szőlőfeldolgozó és bortároló pince mellett a borturizmust kedvelők részére mintegy 35 fő egyidejű fogadására alkalamas borbemutató, borozó helység található. A pincészet a tradícionális magyar borok kínálata mellett a ma egyre divatosabb borokból is ad választékot. A borvidék jellegzetes fehérborai - olaszrizling, leányka, rizlingszilváni, muskotály - mellett a barique-olt chardonnay bor is kóstolható, fogyasztható. Egyre népszerűbb a széles ízskálával rendelkező 4 fehérborból házasított cuvée. A pincészet egyre keresettebb rosé bora zweigelt szőlőből készült. A vörösborok közül a gyümölcsös zweigelt-et, száraz és félédes formában kínáljuk, míg a testes vörös cuvée négy vörösbor házasításával készült. A vörösborok királynője a cabernet sauvignon a pincészet legkedveltebb és legkeresettebb bora.

A pincészet fölött a vendégházban hat darab 2 ágyas önálló wc-vel, fürdőszobával, főzőrésszel, az ahhoz szükséges edényzettel, hűtőszekrénnyel, kábel TV-vel felszerelt, pótágyazható apartman áll a vendégek rendelkezésére, amely további két darab 2 ágyas zuhanyzóval, kábel TV-vel, hűtőszekrénnyel rendelkező szobával egészül ki. A gépkocsival érkező vendégeink részére a biztonságos parkolás lehetősége biztosított.

Vendégeinknek grillezéshez, bográcsozáshoz, szalonnasütéshez valamennyi eszköz a rendelkezésére áll. A domboldalban elhelyezkedő parkosított területről panorámás kilátás a teljes Laskó völgyére nyugodt pihenést biztosít vendégeink részére.

Kohári Pincészet Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com