Kelemen Vendégház

Kelemen Vendégház (1) Kelemen Vendégház (2) Kelemen Vendégház (3)
Kelemen Vendégház adatai:
cím:
Kelemen Vendégház
3394   Egerszalók
Kossuth út. 9.
telefon:
36/474-559, 30/412-4862
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Töltse szabadidejét Egerszalókon, hiszen ezen a helyen számtalan érdekesség és tartalmas szórakozási lehetőségek várják Önt és kedves családját! A Kelemen Vendégház egész évben szeretettel várja Önt, ha úgy dönt, hogy szabadidejét ezen a vidéken tölti. Maga a vendégház a település központjában található, egy csendes, nyugodt környezetben.

4 külön bejáratú tágas, kétágyas, de természetesen pótágyazható szoba áll rendelkezésre közös helyiséggel, TV-vel, nappalival és minden extrát tartalmazó konyhával, amely nyugodtan használható főzésre és sütésre az otthon ízek kedvelőinek. A szálláshoz egy csodaszép kert is tartozik, ahol ping-pongozni, főzni, sütni és grillpartit rendezni egyaránt lehet.

Szinte lehetetlen felsorolni azt a sok lehetőséget, ami az ide vetődő utazót várja. Kirándulás, csónakázás, horgászat, vadászat, természetjárás, borkóstolás... ezek csupán a legkedveltebb példák az idő elütésére Egerszalókon és a környező vidéken. Ne kéresse magát, ne keresgéljen tovább, legyen a mi vendégünk!
Kelemen Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com