Fenyő Vendégház

Fenyő Vendégház (1) Fenyő Vendégház (2) Fenyő Vendégház (3) Fenyő Vendégház (4)
Fenyő Vendégház adatai:
cím:
Fenyő Vendégház
3394   Egerszalók
Széchenyi u. 85.
telefon:
36/474-598, 30/388-5799
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
Észak-Magyarország szívében, Egerszalókon várja Önt és kedves családját a Fenyő Vendégház, ahol mindenki eltölthet néhány kellemes napot, kipihenve az egész éves munka fáradalmait! Szeretné kiszellőztetni a fejét? Szeretne kiszabadulni a nagyvárosi szmogból és pihenni egyet a természet lágy ölén? Akkor ez a hely Önnek való!

A vendégház szobáiban sosem látott kényelem és nyugalom várja Önt. Jól felszerelt konyha áll rendelkezésre a hazai ízek kedvelőinek, de a környéken számtalan étterem és fogadó található. Az ágyak kényelmesek, a WC, fürdőszoba és zuhanyzó pedig minden kívánalomnak tökéletesen megfelel.

A szállás épületéhez egy belső udvar is tartozik, ahol sütni és főzni egyaránt lehet, de akár egy kisebb kerti partit is meg tudnak itt rendezni igény szerint. Az autókat a zárt, örzött parkolóban bárki elhelyezheti, házi kedvencek pedig behozhatók. Ne keresgéljen tovább, a Fenyő Vendégház személyében megtalálta, amit keres!
Fenyő Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com