Patkó Vendégház

Töltse szabadságát csendes, nyugodt környezetben, a Bükk kapujánál!
Patkó Vendégház adatai:
cím:
Patkó Vendégház
3304   Eger
Posta köz 1/a.
telefon:
36/422-797
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
szobák:
3
férőhely:
8 fő
2-3 ágy/szoba
ár / fő:
3000 - 3000 HUF

Leírás
Eger Magyarország egyik legszebb és egyben történelmi szempontból leggazdagabb régiója. Számtalan érdekességet láthat az erre utazó, és belekóstolhat a múlt egy izgalmas szeletébe. Megtekintheti a várat, megkóstolhatja a finomabbnál-finomabb borokat és kedvére túrázhat a hegyekkel teli vidéken.

Itt található a Patkó Vendégház, ahol a vendégek egész évben megszállhatnak és eltölthetnek néhány kellemes napot, távol a város zajától és a dolgos hétköznapoktól. A vendégházban lévő szobák mindegyike rendelkezik WC-vel, zuhanyzóval, fürdőkáddal, rádióval és telefonnal.

A környéken étterem, cukrászda, kávéház, lovaglási és természetjárási lehetőségek adottak. Ne habozzon hát, jöjjön el hozzánk még ma!
Patkó Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, rádió

Szállás szolgáltatásai: parkoló, TV, telefon, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, lovaglás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com