Nosztalgia Vendégház

Nosztalgia Vendégház (1) Nosztalgia Vendégház (2)
Nosztalgia Vendégház adatai:
cím:
Nosztalgia Vendégház
3300   Eger
Ráchegy u. 13.
telefon:
36/413-004, 70/511-5337
fax:
36/413-004
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Eger tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, hiszen ez a város számtalan érdekességet tartogat az ide utazók számára. Az Egri Vár segítségével betekintést nyerhetünk az ország fordulatos történelmébe, a borospincéknek köszönhetően pedig megkóstolhatjuk a finomabbnál-finomabb borokat, amelyek minden igényt kielégítenek és messze földön híresek.

Ha úgy dönt, hogy ebben a városban tölti szabadságát barátai és családja társaságában, akkor hadd ajánljuk figyelmébe a Nosztalgia Vendégházat, amely egész évben várja minden kedves vendégét! A szobákban kialakításra került egy jól felszerelt konyha, tűzhely és hűtőszekrény, így az otthoni ízeket kedvelők számára minden adott egy hanglatos főzéshez. Ezen kívül WC-vel, zuhanyzóval, fürdőkáddal és TV-vel is kedveskedünk vendégeinknek.

Az udvarban tűzhely található, ahol sütni és főzni egyaránt lehet, de zárt parkolót és egy társalgót is kialakítottunk a nagyobb komfort érdekében. Hívjon minket elérhetőségeink valamelyikén és foglalja le szállását nálunk még az idén!
Nosztalgia Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com