Bacchus Vendégház

vendégház szoba szoba 2. apartman-konyha apartman-szoba apartman kert
Bacchus Vendégház adatai:
cím:
Bacchus Vendégház
3300   Eger
Kisfauludy u. 6.
telefon:
36/310-623, 20/802-1831
fax:
36/310-623
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
szobák:
4
férőhely:
10 fő
(2 ágy/szoba
4 ágy/apartman)
ár / fő:
2500 - 4000 HUF

Leírás
Eger várja Önt és családját! Azon belül is a Bacchus Vendégház, ahol kellemes időtöltésre van lehetőség akkor is, ha az ember aktív pihenésre vágyik. Ez a csodálatos vendégház Eger villanegyedében helyezkedik el, alig 10 percres sétára a barokk stílusú belvárostól. A környék különlegességei azok a 100 éves fák, amelyek már-már arborétumi szintre emelik ezt a csodálatos környezetet.

A közelben egy gyógyfürdő is található, ahová a gyógyulni vágyókat várjuk szeretettel. Az épülethez egy kert is tartozik, ahol bográcsozási, főzési és grillezési lehetőségek kínálkoznak, de ezen kívül lengőtekézési lehetőség is kínálkozik a profin kialakított tekepályának köszönhetően.

Szobáink megfelelő felszereltsége biztosítja azt, hogy minden vendégünk jól és kellemesen érezze magát nálunk. Látogasson el honlapunkra, hívjon fel minket és foglalja le szobáját idejében!
Bacchus Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, TV, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com