Anna Vendégház

Anna Vendégház (1)
Anna Vendégház adatai:
cím:
Anna Vendégház
3300   Eger
Joo János u. 30.
telefon:
36/419-390 30/9655-390
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház

Leírás
Eger csodálatos város. Nem csupán exkluzív bortermő vidékéről, de történelmi nevezetességeiről is híres. Itt található többek között a csodálatos egri vár, amely meghatározó volt történelmi szempontból. Tökéletes hely ez mindazoknak, akik érdeklődnek a magyar történelem iránt és szeretik a jó borokat.

Ebben a csodaszép városban várja Önt és kedves családját barátaival együtt az Anna Vendégház, ahol minden a vendégek kényelmét szolgálja. Maga a szállás a város csendes kertvárosi részében helyezkedik el, nem messze a vártól, a történelmi belvárostól mindössze 15 perc sétára. Minden szobánk két ággyal rendelkezik, de mindegyik pótágyazható is egyben.

Az épülethez egy kert is tartozik, ahol hintaágy, napozóágy és egy ízlésesen kialakított udvari tűzhely várja az érdeklődőket. A tűzhely alkalmas sütésre, főzésre és bográcsozásra egyaránt, a finom ételeket pedig mlg finomabb borokkal öblíthetjük le. Jöjjön el ebbe a családias környezetbe és legyen a vendégünk!
Anna Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, parkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com