Ádám és Éva Vendégház

Ádám és Éva Vendégház (1) Ádám és Éva Vendégház (2)
Ádám és Éva Vendégház adatai:
cím:
Ádám és Éva Vendégház
4211   Ebes
Rózsa u. 1/a.
telefon:
52/366-548, 30/294-8794
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 3 napraforgós, vendégház
2 szoba
férőhely:
5 fő
(2-3 ágy/szoba)
ár / fő:
1500 - 3000 HUF

Leírás
Az Ádám és Éva Vendégház Hajdú-Bihar megyében található, valahol félúton Hajdúszoboszló és Debrecen között Ebes városában. Ez a csendes, zöld övezet tökéletesen alkalmas arra, hogy családjával, barátaival kipihenje az egész éves fáradalmakat és lazítson egy nagyot.

Két 16-18 m2-es szovábal várjuk vendégeinket, melyek parkettázott, jól berendezett szobák és természetesen TV-vel is felszereltek. A klimatizált tetőtérben 2-5 főt tud aludni, de ezen kívül egy tágas nappalit, egy teraszt és egy pihenőkertet is vendégeink rendelkezésére tudunk bocsájtani. Amennyiben igény merülne fel, félpanziós ellátást, kirándulásokat, gyermekfelügyeletet és különféle egyéb szabadidős programokat is meg tudunk szervezni.

Éttermünkben tájjellegű, ízletes ételek várják Önöket, de akár a diétás és vegetáriánus vendégeink is megtömhetik itt hasukat. Minden adott egy kellemes nyaraláshoz, ne késlekedjen hát!
Ádám és Éva Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, autókölcsönzés


Booking.com