Békástó Panzió

Békástó Panzió (1) Békástó Panzió (2) Békástó Panzió (3) Békástó Panzió (4) Békástó Panzió (5) Békástó Panzió (6) Békástó Panzió (7) Békástó Panzió (8)
Békástó Panzió adatai:
cím:
Békástó Panzió
2643   Diósjenő
Táncsics u. 24.
telefon:
35/364-461
fax:
35/364-462
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III., kemping ***

Leírás
Járt már Ön valaha Nógrád megyében? A Békástó Panzió - a régió legszebb panziója -, szeretettel várja Önt és kedves családját egy kellemes hétvégére egész évben! 7 darab apartmannal és 3 szobával állunk vendégeink rendelkezésére, a szobák természetesen minden kényelmi funkcióval el vannak látva. Fürdőszoba, modern konyha, pótágyazási lehetőség, TV és rádió teszik még kellemesebbé az itt töltött időt.

Ezen felül egy finom ételeket felvonultató étterem, egy biliárdterem, egy konferencia- és rendezvényterem valamint szauna és szolárium található az épületben.

A panzióhoz egy kis kert is tartozik, ahol egy hangulatos halastó is található. Itt minden vendégünk kedvére hódolhat horgászati szenvedélyének. Jöjjön el hozzánk, hozza el családját és töltsön el nálunk néhány felejthetetlen napot!
Békástó Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, reggeli, félpanzió, étterem, bár, TV, szauna, szolárium, kert, udvari tűzhely, kemping, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, parkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, szauna, vár, emlékmű


Booking.com