Apartment Buda

Apartment Buda (1) Apartment Buda (2) Apartment Buda (3)
Apartment Buda adatai:
cím:
Apartment Buda
1114   Budapest
Ulászló utca (Kosztolányi tér mellett)
telefon:
20/544-4848
fax:
83/340-540
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Az Apartman Buda egy magánszálláshely, amely a XI. kerületben található a Koszolányi Dezső tér mellett és egész éven szeretettel várja pihenni vágyó vendégeit. A szállásra európai komfort jellemző, a környéken pedig csend uralkodik. Ideális mindenkinek, aki nyugodtan szeretne pihenni, így ha Ön és családja budapesti nyaralást tervez, válasszon minket!

45 m2-es alapterülettel, szállodai minőséggel és igényesen berendezett egy- valamint kétágyas szobákkal állunk rendelkezésre. A szobákban jól felszerelt konyha, teakonyha, balkon, WC, fürdőszoba található, de természetesen egy erkély is kialakításra került, hogy vendégeink élvezhessék a budai kilátást.

A híres Szent Gellért Fürdő és Strand mindössze néhány perc sétára fekszik innen, ahol a pihenni és gyógyulni vágyók egyaránt megtalálhatják számításukat. A főváros számtalan érdekességet és meglepetést rejt magában, így aki az aktív pihenést szeretné választani, annak Budapest tökéletes célpont! Legyen a vendégünk!
Apartment Buda paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, telefon, kert, széf

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, borkóstolás, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com