Szálláshelyek
Wellness hotelek
Vendéglátóhelyek
Fürdők
Települések
Események
Látnivalók
Kitekintő
Múzeumok
Útvonaltervező
Fotógaléria
Fotó feltöltése
Ajánló
Ismertető
Szállásadóknak


Partnereink:


Termál Camping és Panzió

szállás típusa:
panzió, kemping
cím:
Termál Camping és Panzió
5309   Berekfürdő
Camping út 1.
nyitva:
egész évben
telefon:
59/319-162
fax:
59/319-162
  1. A szállás honlapja
  2. E-mail küldés a szállásnak
Termál Camping és Panzió (1)
Termál Camping és Panzió (1)
Termál Camping és Panzió (2)
Termál Camping és Panzió (3)
Termál Camping és Panzió (4)
Termál Camping és Panzió paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, vadászat, horgászat, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Üdülési csekk

Berekfürdő egy izgalmas, látnivalókkal teli település az Alföldön. Nyáron különösen sok a program errefelé, melyek mind az Ön és családjának kikapcsolódását segítik elő. Országos Nyugdíjas Találkozó, Csillagszati hét, Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztivál... hogy csak néhányat említsünk az itteni lehetőségek közül.

A Termál Camping és Panzió ezen a különleges hangulatú tájon várja vendégeit az év 365 napján. Szolgáltatásaink között megtalálható minden, ami egy kellemes pihenéshez szükséges. Konyha, tűzhely, mosógép, zárt parkoló, mozgássérült-barát kialakítás és belső udvar a meghitt szalonnasütésekhez és bográcsozáshoz.

Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy lefoglalja szállását idejében, a többit nyugodtan ránk bízhatja. Engedje, hogy gondoskodjunk kényelméről!