Termál Camping és Panzió

Termál Camping és Panzió (1) Termál Camping és Panzió (2) Termál Camping és Panzió (3) Termál Camping és Panzió (4)
Termál Camping és Panzió adatai:
cím:
Termál Camping és Panzió
5309   Berekfürdő
Camping út 1.
telefon:
59/319-162
fax:
59/319-162
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió, kemping

Leírás
Berekfürdő egy izgalmas, látnivalókkal teli település az Alföldön. Nyáron különösen sok a program errefelé, melyek mind az Ön és családjának kikapcsolódását segítik elő. Országos Nyugdíjas Találkozó, Csillagszati hét, Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztivál... hogy csak néhányat említsünk az itteni lehetőségek közül.

A Termál Camping és Panzió ezen a különleges hangulatú tájon várja vendégeit az év 365 napján. Szolgáltatásaink között megtalálható minden, ami egy kellemes pihenéshez szükséges. Konyha, tűzhely, mosógép, zárt parkoló, mozgássérült-barát kialakítás és belső udvar a meghitt szalonnasütésekhez és bográcsozáshoz.

Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy lefoglalja szállását idejében, a többit nyugodtan ránk bízhatja. Engedje, hogy gondoskodjunk kényelméről!
Termál Camping és Panzió paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, vadászat, horgászat, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com