Szabó Ház

Szabó Ház (1) Szabó Ház (2) Szabó Ház (3) Szabó Ház (4) Szabó Ház (5) Szabó Ház (6)
Szabó Ház adatai:
cím:
Szabó Ház
8647   Balatonmáriafürdő
Bárdos L. u. 1.
telefon:
85/376-970, 06-30/5570-200
fax:
85/376-970
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
szobák:
5
férőhely:
14 fő
2-3-4 ágy/szoba
ár / fő:
2000 - 3500 HUF

Leírás
A Szabó Ház Balatonmáriafürdőn található, a település központjától mindössze 300 méterre. Noha a környék zajoktól mentes, a szállás mégis közel fekszik a vízparttól - a strand mindössze 50 méterre van az Ön szobájától! Ha hozzánk ellátogat, autóját sem kell használnia, hiszen a közelben mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Élelmiszerbolt, étterem, különféle üzletek, posta... stb.

A szállás maga kényelmesen felszerelt, minden kényelmet biztosít vendégeinek. Konyhánkban otthon érezheti magát a jó felszereltségnek köszönhetően. Mikrohullámú sütő, tűzhely, hűtőszekrény, fürdőszoba, WC, zuhanyzó és televízió tartozik minden szobához, amely a még nagyobb komfortérzetért felelős.

Ha sportolni szeretne, annak sincs akadálya, hiszen kerékpárt is kölcsönözhet tőlünk, de sok egyéb lehetőség is adódik a környéken. Zárt parkoló, túrázási lehetőség és udvari tűzhely... ez mind Önre vár! Éljen a lehetőséggel!
Szabó Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, telefon, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com