Kiss-Ház

Kiss-Ház (1)
Kiss-Ház adatai:
cím:
Kiss-Ház
8427   Bakonybél
Pápai u. 53/c.
telefon:
88/585-055, 30/553-2515
fax:
88/585-055
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Bakonybél a közép-dunántúli régióban található település, amely a Magas-Bakony erdei között helyezkedik el és tökéletes célpont a túrázni, pihenni vágyók számára. A település számtalan természeti kinccsel büszkélkedik, s szinte teljes egészében természetvédelmi területként van nyilvántartva. A faluban lévő Tájház, a templom és a természetvédelmi múzeum csupán néhány látnivaló azok közül, amelyekre az ide látogató kíváncsi lehet.

Itt található a Kiss-Ház, ez a barátságos, családias szálláshely. Egész évben nyitva vagyunk és szerettel várjuk a pihenni vágyókat. Szobáink mindegyike korszerűen felszerelt, otthonos és minden kényelmi funckiót tartalmaz, amire csak szükségünk lehet.

Az épülethez egy zárt parkoló és egy udvar is tartozik, ahol bográcsozási és főzési lehetőségeket nyújtunk a családok és a baráti társaságok számára. Látogasson el honlapunkra és legyen a vendégünk!
Kiss-Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, parkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com